Gå til indhold

Kom og hør, hvordan Google printer din næste smartphone

Forestil dig, at du kan printe din egen smartphone på en 3D printer, tilføje lige præcis de komponenter, du har brug for og selv designe dem. Dette er et af mange sandsynlige fremtidsscenarier for 3D-print, som Daniel Makoski, Designchef hos Google ATAP, er talsmand for.
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. maj 2014 til 15. maj 2014
  • Hvor Bella Center, København

Du kan møde Daniel Makoski fra Google ATAP (Advanced Technology and Projects Group), når han kommer til Danmark for at holde keynote-tale på arrangementet #MAKERdisrupt, som er en del af Børsens konference "IT Value" i Bella Center 14.-15. maj, der sætter fokus på demonstration og anvendelse af IT-løsninger.

”3D printere kan give et lille land som Danmark mulighed for selv at producere løsdele, så man slipper for at være afhængig af store produktionskæder i Asien. Når man kan printe lige, hvad man vil, bliver man også tvunget til at tænke over, hvad man helt præcist har brug for,” siger Daniel Makoski. 

3D-print er en branche i eksplosiv vækst. På verdensplan har 3D-print-markedet på det seneste haft årlige stigninger på over 25 procent i omsætningen, der udgjorde 2,2 miliarder dollars  i 2012. Væksten forventes at fortsætte sin himmelfart i de kommende år, hvor prognoserne siger, at salget af 3D-produkter og services vil være på 6 milliarder dollars på verdensplan i 2017 og 10,8 milliarder dollars i 2021. Men hvor befinder Danmark sig i 3D-print-industrien, hvad siger forskningen, og hvad kan vi bruge 3D print til i Danmark? Det vil #MAKERdisrupt sætte fokus på.

Det koster 1.870 kroner at deltage i konferencen.

Bag arrangementet #MAKERdisrupt står Innovation Centre Denmark, Silicon Valley, der er etableret som et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Uddannelses – og Forskningsministeriet.

Kontakt: Mikkel Bülow Skovborg, Innovation Centre Denmark Silicon Valley, mbs@innovationcenterdenmark.com

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. maj 2014