Gå til indhold

Kom på træningskursus med fokus på nye og innovative måder til at nå de unge!

Det nationale kontor for programmet Erasmus+ inviterer ungdomsarbejdere på et træningskursus, der har til formål at finde nye og innovative metoder til at hjælpe unge, som ikke deltager i almindelige og organiserede ungdomsaktiviteter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 19. maj 2014 10:30 til 23. maj 2014 13:00
  • Målgruppe Kurset henvender sig til ungdomsarbejdere, der arbejder med unge, der kan betegnes som "svære at nå ud til".

Det nationale kontor for programmet Erasmus+ er vært for træningskurset "Plug In" i København fra den 19. - 23. maj 2014. Kurset hører under Erasmus+:Aktive Unge, og henvender sig til ungdomssektoren.

Deltagerne i træningskurset vil blive introduceret til forskellige innovative metoder, med hvilke de kan skabe kontakt til unge, der kan være svære at få til at deltage i almindeligt organiserede ungdomsaktiviteter. Det kan være opsøgende metoder, på gaden eller i den virtuelle verden, hvor de unge bliver mødt på lige fod i mere trygge omgivelser, hvor de i forvejen føler sig tilpasse. 

Deltagerne vil få mulighed for at idéudvikle og afprøve metoderne i praksis. Træningskurset vil desuden give deltagerne rig lejlighed til at mødes på tværs af lande og organisationer og udveksle erfaringer. 

Træningskurset vil blive afholdt på adressen:

First Hotel Høje Taastrup
Car Gustavs Gade 1
2630 Taastrup 

Det nationale kontor for programmet Erasmus+ hører under Styrelsen for Videregående Uddannelser. 

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019