Gå til indhold

Konference: Gennem sproget ud i verden

Erhvervslivet har i stigende grad behov for medarbejdere, der kan begå sig på den globale scene. Derfor sætter konferencen "Kommunikative udfordringer - Gennem sproget ud i verden" fokus på fremmedsprogskompetencer i uddannelse og erhvervsliv. Deltagelse i konferencen er gratis.
  • Konference: Gennem sproget ud i verden
  • 2014-09-25T10:15:00+02:00
  • 2014-09-25T16:00:00+02:00
  • Erhvervslivet har i stigende grad behov for medarbejdere, der kan begå sig på den globale scene. Derfor sætter konferencen "Kommunikative udfordringer - Gennem sproget ud i verden" fokus på fremmedsprogskompetencer i uddannelse og erhvervsliv. Deltagelse i konferencen er gratis.
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. september 2014 fra 10:15 til 16:00
  • Hvor København

Med afsæt i Den Europæiske Sprogdag ser konferencen  ”Kommunikative udfordringer - Gennem sproget ud i verden” nærmere på de sproglige udfordringer, erhvervslivet møder. På konferencen præsenteres ’bedste praksis’ inden for brug af fremmedsprog i erhvervslivet og i uddannelsesverdenen.

Konferencen arrangeres af Europa-Kommissionens Oversættelsestjeneste i Danmark i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet, Dansk Industri og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Programmet byder blandt andet på virksomhedscases fra Grundfos og fodervirksomheden BioMar, som fortæller om deres erfaringer og behov for fremmedsprogkompetencer, mens Københavns Universitet og Syddansk Erhvervsskole præsenterer metoder til at styrke fremmedsprogsindlæringen i uddannelsessektoren. 

På konferencen uddelels Den Europæiske Sprogpris 2014.

Konferencen henvender sig til alle, der er i kontakt med eller interesserer sig for fremmedsprog og en erhvervs- eller uddannelsesmæssig sammenhæng. Konferencen afholdes den 25. september 2014 i Eigtveds Pakhus i København. Det er gratis at deltage. Antallet af pladser er begrænsede. Tilmelding er nødvendig.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019