Gå til indhold

Konference om socialt ansvarlig forskning

Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer til debat om, hvordan vi sikrer samklang mellem forskningen og samfundets værdier. Det sker på konferencen om socialt ansvarlig forskning (Responsible Research and Innovation - RRI).
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. december 2014 fra 09:00 til 14:00
  • Hvor Festsalen på Københavns Universitet, Frue Plads 4 1168 København K.

Formålet med konferencen er at samle repræsentanter fra blandt andet forskningsverdenen, erhvervslivet, organisationerne og medierne for at diskutere, hvordan man fremmer en samfundsengageret og socialt ansvarlig forskning, der inddrager borgerne i videst mulig omfang i de væsentlige problemstillinger, som forskning og ny teknologi afstedkommer.

Konferencen henvender sig bredt til forskere, forskningsinstitutioner, forskningsintensive virksomheder, forskningsråd og offentlige og private fonde, medier samt erhvervs- og interesseorganisationer.

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger, hvis du ønsker at komme på ventelisten, kan du sende en mail til mlje@fi.dk

Du kan følge og deltage i debatten på Twitter #RRIDK

Konferencen er arrangeret i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet og institutleder og professor i forskningskommunikation Maja Horst, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet. Mette Walsted Vestergaard, DR, er moderator. Det er gratis at deltage i konferencen.

Kontakt

Hanne-Louise Kirkegaard
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 46
Email: hki@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 14. august 2019