Gå til indhold

Mød pionererne inden for digital undervisning

Kan man lave biokemiske forsøg i et virtuelt laboratorium, helt uden giftige dampe? Deltag i konferencen EDUdisrupt den 14. maj i København og bliv klogere på fremtidens virtuelle undervisningsmetoder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. maj 2014 fra 10:00 til 18:00
  • Hvor Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 18, København K

På EDUdisrupt-konferencen har du muligheden for at stifte bekendtskab med MOOCs – massive open online courses – der er i gang med at skabe en revolution i undervisningssektoren. Konferencen stiller skarpt på fremtidens uddannelse og læringsmiljøer på baggrund af den udvikling og omvæltning, der for tiden opleves flere steder i udlandet.

Du får lejlighed til at møde investorer og fremtidsforskere, der er fløjet ind fra Silicon Valley. De vil fortælle om, hvad der sker på e-læringsområdet i USA, og hvordan vi kan bruge det i Danmark.

Blandt andet kan du opleve direktør Anant Agarwal fra edX, der er et af verdens største initiativer på on-line området. Det er skabt af Harvard og MIT for at eksperimentere med nye læringsformer. En lang række anerkendte universiteter som Berkeley, Cornell, Columbia og CalTech samarbejder med edX.

Konferencen stiller desuden skarpt på den nye type af studerende, hvordan innovative virksomheder imødegår de nye muligheder og behov, de internationale samarbejdsmuligheder samt meget andet.

Det koster 1.600 kroner at deltage i konferencen. Det koster dog kun 300 kroner for studerende.

Bag konferencen står Innovation Centre Denmark i Silicon Valley, der er etableret i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Kontakt: Mikkel Bülow Skovborg, Innovation Centre Denmark Silicon Valley, mbs@innovationcenterdenmark.com

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. maj 2014