Gå til indhold

Erasmus+: Kontaktseminar i Rom om arbejdsbaseret læring i erhvervsuddannelser og inden for ungdomsområdet

Find samarbejdspartnere til strategiske partnerskabsprojekter med fokus på udvikling af kompetencer for undervisere, uddannelsesansvarlige, ungdomsarbejdere og andre, som arbejder med at fremme og udvikle arbejdsbaseret læring i erhvervsuddannelser og inden for ungdomsområdet.
  • Erasmus+: Kontaktseminar i Rom om arbejdsbaseret læring i erhvervsuddannelser og inden for ungdomsområdet
  • 2015-11-23T13:00:00+01:00
  • 2015-11-25T15:00:00+01:00
  • Find samarbejdspartnere til strategiske partnerskabsprojekter med fokus på udvikling af kompetencer for undervisere, uddannelsesansvarlige, ungdomsarbejdere og andre, som arbejder med at fremme og udvikle arbejdsbaseret læring i erhvervsuddannelser og inden for ungdomsområdet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. november 2015 13:00 til 25. november 2015 15:00
  • Hvor Rom, Italien

TCA

Seminaret er arrangeret af de italienske Erasmus+ kontorer og henvender sig til uddannelsesinstitutioner og organisationer, som arbejder med work based learning i forskellige former - både inden for formel og ikke-formel uddannelse.  Formålet med seminaret er at skabe kontakter og udveksle ideer om nye strategiske partnerskabsprojekter, der fokuserer på at fremme anvendelsen af work based learning, herunder udvikling af kompetencer blandt de fagprofessionelle, der arbejder inden for feltet.  

Tilmelding

Har du interesse i at deltage på seminaret, skal du udfylde tilmeldingsformularen (participant profile), der linkes til neden for. I formularen skal du udover kontaktoplysninger og information om din organisation kort beskrive en projektide (maksimalt en halv side), som du vil præsentere på seminaret, og hvilke typer af partnere, du håber at få kontakt til i Rom. Formularen skal udfyldes på engelsk. Tilføj gerne er par linjer om din motivation for at deltage.

Danmark har tre pladser til organisationer, der arbejder inden for erhvervsuddannelsesområdet, og tre pladser til organisationer inden for Ungdomsrådet. Deltagere udvælges med afsæt i de udfyldte tilmeldingsformularer.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 13. oktober 2015. 

Deltagergebyr

De italienske Eramus+ kontorer afholder udgifter til seminaret, herunder overnatning og forplejning. Styrelsen for Videregående Uddannelse dækker 90 procent af udgiften til rejse.  

Hvad får du ud af at deltage i et Erasmus+ partnerskab?

På seminaret vil du få hjælp til at finde potentielle projektpartnere og få mulighed for at drøfte fælles interesser samt relevante temaer, som kan danne grundlag for et Erasmus+ projektpartnerskab. Du vil endvidere få inspiration til og mulighed for at udarbejde konkrete projektidéer samt modtage vejledning i udarbejdelse af en projektansøgning, så du kan søge om tilskud fra Erasmus+ til at føre projektet ud i livet.

Som partner i et Erasmus+ partnerskab kan organisationer, institutioner og skoler dele erfaringer og arbejdsmetoder på tværs af de europæiske lande. Partnerskaberne styrker udviklingen af nye og innovative måder at arbejde på og fremmer udveksling af ’best practices’ på tværs af landegrænser i Europa.

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021