Gå til indhold

Europass jubilæumsseminar om Europass CV og europæisk karriere

I anledning af Europass’ 10-års jubilæum afholder Styrelsen for Videregående Uddannelser jubilæumsseminar i samarbejde med Akademikernes A-kasse og Djøf torsdag d. 10. december 2015.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. december 2015 fra 09:30 til 16:00

Europass 10 års jubilæum

Europass jubilæum

I år er det 10 år siden, at Europass officielt blev indviet af EU-kommissær Ján Figeľ. Formålet med Europass er bl.a. at gøre det lettere for EU-borgere at kommunikere deres uddannelses- og erhvervsmæssige kompetencer i Europa og dermed give bedre mulighed for at bevæge sig på tværs af grænserne i forhold til arbejde og uddannelse. 

Europass består af fem dokumenter, som hver især beskriver forskellige sider af din uddannelse og arbejdserfaring, såvel som dine sproglige, kulturelle, sociale og personlige kompetencer. Eksempelvis beskriver Europass CV'et dine kompetencer på en måde, der er overskuelig og letforståelig i andre europæiske lande, og det ruster dig dermed til at søge job i Europa. 

Europass jubilæumsseminar

Europass jubilæumsseminar afholdes for at fejre Europass 10-års jubilæum, og det vil sætte fokus på Europass CV’et og karriere i Europa.

Jubilæumsseminaret retter sig mod nyuddannede akademikere, som er interesseret i muligheder for at søge job og gøre karriere i Europa. Seminaret er for inviterede, men videoer fra arrangementet vil efterfølgende blive gjort tilgængeligt.

På seminaret vil Styrelsen for Videregående Uddannelser fortælle om mulighederne med Europass’ fem dokumenter, som hver især kan beskrive forskellige sider af din uddannelse og arbejdserfaring – herunder særligt Europass CV’et.

Samtidig vil Eures, DJØF, to casepersoner, Bayer og Morten Løkkegaard give forskellige perspektiver på jobsøgning og karriere i Europa og fortælle om de europæiske jobmarkeder, erfaringer, den europæiske fortælling, samt kompetencer, som internationale virksomheder efterspørger.

Kontakt

Jonas Toft Ludvigsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 13
Email: jto@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021