Gå til indhold

Foredrag: Medicinsk rumforskning – til gavn for os på Jorden

Kom til gratis foredrag med Thomas A. E. Andersen, Danish Aerospace Company, og Benjamin Svejgaard, Århus Universitet, om Den Internationale Rumstation (ISS) som forskningslaboratorium og den medicinske forskning, Andreas Mogensen skal udføre under sin mission.
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. september 2015 fra 18:00 til 19:00
  • Hvor Dansk Industri, H. C. Andersens Boulevard 18, København

Om foredraget "Medicinsk rumforskning – til gavn for os på Jorden" ved Thomas A. E. Andersen, Danish Aerospace Company, og Benjamin Svejgaard, Århus Universitet

Benjamin Svejgaard, Århus Universitet
Benjamin Svejgaard, Århus Universitet
Thomas A. E. Andersen, Danish Aerospace Company
Thomas A. E. Andersen, Danish Aerospace Company
Den Internationale Rumstation, som danske Andreas Mogensen besøger i september, er et internationalt forskningslaboratorium, hvor der bliver udført basal og anvendt forskning inden for mange områder. Thomas A. E. Andersen, adm. direktør Danish Aerospace Company, vil fortælle om rumstationen som forskningslaboratorie og om det medicinske udstyr, som Danish Aerospace Company har leveret, og Benjamin Svejgaard, studerende Århus Universitet, vil fortælle om den medicinske forskning, som Andreas skal udføre for Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet.

Foredraget holdes på dansk.

Foredraget er en del af foredragsrækken om "Rumrejsen - Danmark i Rummet"

Når astronaut Andreas Mogensen for Den Europæiske Rumorganisation (ESA) flyver til Den Internationale Rumstation (ISS) som den første dansker i rummet, inviteres offentligheden samtidig til en række unikke og gratis foredrag om Danmark og det internationale samarbejde i rummet.

Foredragsrækken er blevet til i et samarbejde mellem Dansk Industri, Den Europæiske Rumorganisation (ESA) og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Foredragene afholdes  klokken 17-18 på hverdage i perioden den 31. august til 11. september 2015.

Der er ingen tilmelding. Pladserne fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet - så kom i god tid. Der er plads til 100 tilhørere.

> Se alle foredrag i foredragsrækken "Rumrejsen - Danmark i Rummet" i Uddannelses- og Forskningsministeriets arrangementskalender.

> Se program for hele foredragsrækken (pdf).

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019