Gå til indhold

Vejle: Informationsmøde om tilskud til internationale projekter med Erasmus+ og Nordplus Junior

Arbejder du med børnehaver, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og ønsker du at styrke den internationale dimension i din institution? Du kan søge om tilskud til efteruddannelse eller partnerskaber i europæisk eller nordisk regi gennem Erasmus+ og Nordplus Junior. Hør nærmere den 9. december 2015.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. december 2015 fra 13:00 til 16:00
  • Hvor Center for Undervisningsmidler - UCL Campus Vejle
    Vestre Engvej 51 C
    7100 Vejle

Hvem kan deltage?

Styrelsen for Videregående Uddannelse inviterer til informationsmøder om Europa-Kommissionens tilskudsprogram Erasmus+ og Nordisk Ministerråds tilskudsprogram Nordplus Junior. Informationsmøderne er primært rettet dig, som ikke kender til programmerne i forvejen og som gerne vil i gang med europæisk eller nordisk samarbejde, men den erfarne projektholder er også meget velkommen. Informationsmødet er for både lærere, ledere og andre relevante aktører, der vil arbejde med internationalisering i institutionen.

Informationsmødet afholdes:

Onsdag den 9. december 2015 kl. 13.00-16.00
hos Center for Undervisningsmidler

UCL Campus Vejle, Vestre Engvej 51 C, 7100 Vejle

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvad får du ud af at deltage?

Informationsmøderne skal præsentere muligheder og rammer i tilskudsprogrammerne og give grundlag for at kunne gå videre med en ansøgning til programmernes ansøgningsfrister i februar og marts 2016. Du vil ligeledes blive klogere på de praktiske detaljer i programmerne – såsom hvem der kan søge, hvem du kan samarbejde med og hvilke krav der stilles til ansøgning og afrapportering. 

Kort om Erasmus+

Erasmus+ er Europa-Kommissonens program og det samler alle europæiske tilskudsordninger til uddannelse, ungdom og sport i én ramme. Erasmus+ dækker blandt andet sektoren for børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser (Erasmus+ School Education) og giver vide mulighed for eksempelvis at sende lærere eller andre medarbejdere på efteruddannelse i udlandet eller lave udviklingsprojekter og udvekslinger – herunder elevmobilitet – med andre institutioner i Europa, mens programmet også åbner op for projekter og samarbejde på tværs af uddannelsessektorer og med andre organisationstyper.

Kort om Nordplus Junior

Nordplus er Nordisk Ministerråds tilskudprogram og Nordplus Junior er målrettet børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser. Nordplus dækker de nordiske og baltiske lande, og det er muligt at søge om tilskud til netværk, projekter og mobilitet for både lærere eller pædagogisk personale og elever. Målet er at styrke og udvikle samarbejdet samt danne netværk mellem institutioner i de deltagende lande mens der også er fokus på de nordiske sprog.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021