Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2015 KA1 Skriveseminar: Vi hjælper dig videre med din Erasmus+-ansøgning

KA1 Skriveseminar: Vi hjælper dig videre med din Erasmus+-ansøgning

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskema til Erasmus+ efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere (Key Action 1) fra børnehaver, grundskoler, ungdomsuddannelser og almen voksenuddannelse samt folkeoplysning.

Tid og sted

27. januar 2015 fra kl. 09:30 til 15:00
Center for Undervisningsmidler, Lucernemarken 1, 5260 Odense S

Program for dagen nederst på siden.

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Har din institution planer om at ansøge om tilskudsmidler fra Erasmus+ til internationale efteruddannelsesaktiviteter af medarbejdere? Så hjælper vi dig gerne videre med ansøgningen.

Ved skriveseminaret kigger vi nærmere på ansøgningsskemaet for efteruddannelsesaktiviteter, det såkaldte Erasmus+ Key Action 1.

Skriveseminaret er for dig, som er ansvarlig for at udfylde institutionens eller organisationens ansøgningsskema. Seminaret henvender sig både til dig, der først lige er kommet i gang med ansøgningsskemaet, men også til de ansøgere, der allerede er godt i gang med at udfylde skemaet.

Skriveseminaret henvender sig til flere uddannelsessektorer: både til interesserede medarbejdere fra almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser.

NB: Ansøgningsfristen for Erasmus+ Key Action 1 er 4. marts 2015.

Apply now - tastatur

Hvad får du ud af at deltage ved skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og kommer med gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Du får et godt overblik over ansøgningsprocessen, herunder de tekniske ting, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning, så du kan være klar til at indsende den online inden ansøgningsfristen 4. marts 2015.

    • Tilmelding

      Tilmeldingsfristen er overskredet.

 

Program for skriveseminaret

9.30-10.00

Morgenkaffe
10.00-12.00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
  Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA1
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause
Senest opdateret 22. januar 2015