Gå til indhold

Erasmus+: Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Arrangementet finder sted den 8.-9. oktober 2015 i Fredericia.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. oktober 2015 10:00 til 09. oktober 2015 14:00
  • Hvor Trinity Hotel og Konferencecenter
    GL. Færgevej 30, Snoghøj
    7000 Fredericia

For at styrke udveksling af viden, erfaringer og praksis mellem internationale koordinatorer, PIU-koordinatorer og andre, der arbejder med elev- og lærermobilitet og internationale projekter gennem PIU-ordningen og de internationale uddannelsesprogrammer, arrangerer Styrelsen for Videregående Uddannelser et internationaliseringsseminar.

På seminaret vil der blandt andet være fokus på perspektiverne for elevmobilitet efter EUD-reformen, praktik i udlandet for elever i praktikcentrene, dansk-tysk samarbejde om praktikuddannelse, ECVET i Finland og administration af PIU-ordningen

Praktiske oplysninger

Seminaret finder sted den 8. - 9. oktober 2015 på Trinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia.

Pris for deltagelse: 

Prisen for deltagelse i seminaret  er 1.400 kr, som dækker overnatning og forplejning på Trinity Hotel & Konferencecenter. For deltagere, som ikke ønsker overnatning, er prisen 800 kr. Deltagergebyr opkræves efter seminaret. Ved tilmelding skal oplyses EAN nummer.

Tilmelding og frist 

Tilmeldingsfristen er mandag den 7. september 2015. Tilmeldingen er bindende. 

Tilmelding foregår elektronisk via nedenstående link. Bemærk, der er begrænsede pladser på seminaret og konferencecenteret.


Abonnér på nyt om om internationale uddannelsesprogrammer

Hold dig opdateret om ansøgningsfrister og bliv inspireret af gode projekteksempler i nyhedsbrevet Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer.

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021