Gå til indhold

København: Skriveseminar for skoleområdet og voksenuddannelse - få hjælp til din Erasmus+ ansøgning

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til europæiske efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere inden for børnehaver, grundskoler, ungdomsuddannelser og almen voksenuddannelse samt folkeoplysning.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. januar 2016 fra 09:30 til 15:00
  • Hvor Professionshøjskolen UCC
    Titangade 11
    2200 København N

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Er din institution ved at forberede en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til europæiske efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere (KA1). Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til skriveseminar, hvor du kan få hjælp til ansøgningen, så du er klar før fristen d. 2. februar 2016.

Skriveseminaret er relevant for medarbejdere fra almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser og henvender sig både til dig, der først lige er kommet i gang med ansøgningsskemaet, men også til ansøgere, der allerede er godt i gang med at udfylde skemaet.

Apply now - tastatur

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og kommer med gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Du får overblik over ansøgningsprocessen, herunder de tekniske ting, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Program for dagen

9.30-10.00

Morgenkaffe
10.00-12.00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA1
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist torsdag d. 14. januar kl. 12.00

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021