Gå til indhold

Industri 4.0 – globale muligheder i digitaliseringens tidsalder

Digitaliseringen buldrer frem, og Industri 4.0 er på alles læber. Sammen med Udenrigsministeriet afholder Uddannelses- og Forskningsministeriet en international konference, hvor der stilles skarpt på de muligheder, digitaliseringen og Industri 4.0. bringer med sig.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. november 2016 fra 09:30 til 18:00
  • Hvor Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Produktionssektoren er i gang med en af de største omlægninger siden den industrielle revolution kaldet ’Industry 4.0’. Automation og digitalisering trænger ind i alle sektorer, og kalder på nye produktionsformer, forretningsmodeller og forskningsprojekter samt mere dynamiske regionale og nationale strategier for innovation. Drivkraften bag denne udvikling er den hastigt voksende digitalisering af alt fra finanssektoren til en generel digitalisering i samfundet med et øget fokus på brugerdrevet innovation. 

Konferencen er tilrettelagt for at inspirere og for at give en reel indsigt i mulighederne indenfor Industri 4.0, og programmet består af oplæg og målrettede diskussionsspor med ledende internationale og danske profiler indenfor industri, teknologi – og universitetssektorerne. Der vil desuden være eksperter fra innovationsområdet, relevante myndigheder samt entreprenører.

Konferencen åbnes af uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs og Udenrigsminister Kristian Jensen, og journalist Steffen Kretz vil være moderator.

Der vil være mulighed for at booke 1-1 møder med repræsentanter fra de syv danske innovationscentre i hhv. München, Silicon Valley, Shanghai, Seoul, New Delhi/Bangalore, Sao Paulo & Tel Aviv.

Fire områder indenfor Industri 4.0 set i internationalt perspektiv: 

  • Automation & Smart Produktion
  • Digital Produktion og Digital Design
  • Internet of Things & Integration
  • Globale Trends

Konferencen er organiseret af Uddannelses- og Forskningsministeriet (Innovation Centre Denmark) og Udenrigsministeriet (Invest in Denmark) og sætter fokus på danske kompetencer sat i perspektiv med globale trends og internationale erfaringer med Industri 4.0.
Konferencen afholdes den 3.november i Aarhus i samarbejde med AU Engineering (fra NAVITAS), MADE, Teknologisk Institut, IDA, Dansk Design Center og Region Midtjylland.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019