Gå til indhold

København: Skriveseminar for videregående uddannelser - Få hjælp til din partnerskabsansøgning til Erasmus+

Vi hjælper koordinatorer inden for de videregående uddannelser videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber (Key Action 2). Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningen. Tilmeldingsfristen er den 12. februar 2016.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. februar 2016 fra 09:30 til 15:00
  • Hvor Styrelsen for Videregående Uddannelser
    Bredgade 43, lokaler A & B
    1260 København K

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer i partnerskaber, der arbejder med videregående uddannelse, og som vil indsende en projektansøgning om Erasmus+-tilskud ved ansøgningsfristen den 31. marts 2016.

Har din institution eller organisation planer om at ansøge om tilskud fra Erasmus+ til europæiske projektsamarbejder, er I sandsynligvis allerede i fuld gang med at fastsætte rammerne for partnerskabet og kigge nærmere på ansøgningsskemaet.

Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder et skriveseminar, hvor du kan arbejde videre med partnerskabets ansøgning og få svar på eventuelle spørgsmål.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og vejleder om, hvad der er vigtigt at få med i ansøgningen. Og en institution,der modtog tilskud ved ansøgningsrunden i 2015, deler ud af erfaringer med Erasmus+ og ansøgningsprocessen. 

Program for dagen

Foreløbigt program - der tages forbehold for justeringer.

9.30-10.00Morgenkaffe
10.00-12.00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
Prioriteter og kriterier i Erasmus+ Key Action 2
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin og ansøgningen set med evaluators øjne

Hvis du ikke kan deltage i dette arrangement, afholdes der lignende skriveseminarer for partnerskaber inden for området børnehaver og grundskoler, erhvervsuddannelser eller voksenuddannelse.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021