Gå til indhold

Konference om energieffektiviseringer på de selvejende uddannelsesinstitutioner

Uddannelses- og Forskningsministeriet afholder d. 9. november 2016 en energikonference, der er målrettet bygningsansvarlige på de selvejende uddannelsesinstitutioner. Konferencen er et led i ministeriets indsats for at styrke videndeling om energieffektiviseringspotentialer inden for sektoren.
  • Tid og sted
  • Hvornår 09. november 2016 fra 09:30 til 15:30
  • Hvor Syddansk Erhvervsskole
    Petersmindevej 1F
    5000 Odense C

Partnerskabet mellem Ministeriet for Børn, Unge og Ligestilling (MBUL), Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) og Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) inviterer til "Konference om energieffektiviseringer på de selvejende uddannelsesinstitutioner".

Deltagerne vil blive præsenteret for spændende og praksisnær viden og inspiration fra bl.a. Statens Byggeforskningsinstitut og Bygningsstyrelsen, men også uddannelsesinstitutionernes egne erfaringer med energieffektivisering. Konferencens formål er at understøtte og inspirere de selvejende institutioner i deres arbejde med energioptimering med bidrag til:

  • Inspiration til energieffektive løsninger og investeringer
  • Videndeling med mulighed for at opsøge sparring og samarbejde med andre institutioner
  • Inspiration til energieffektive indkøb ved præsentation af relevante rammeaftaler på bygnings- og serviceområdet

Konferencen henvender sig til beslutningstagere/ansvarlige på økonomi- og bygningsområdet på de selvejende institutioner eksempelvis økonomidirektører, administrationschefer, rektorer, bygningsansvarlige m.fl.

Der er plads til ca. 150 deltagere, og tilmelding sker efter først- til-mølle-princippet.

Hvis du har brug for yderligere information om konferencens indhold, kan du henvende dig til Kirstine Notlevsen (UFM) på kno@uds.dk

Kontakt

Kirstine Notlevsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 34
Email: kno@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019