Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2016 Invitation til Nordplus kontaktseminar i København

Invitation til Nordplus kontaktseminar i København

Uddannelsesinstitutioner- og organisationer med interesse for det nordiske og baltiske uddannelsessamarbejde inviteres til kontaktseminar den 20. til 22. november 2016 i København. Seminaret afholdes i anledningen af en ny programperiode med start 2017 for Nordplus programmet.
Kontakt
Jonas Toft Ludvigsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 78 13
Email: jto@ufm.dk
Henrik Neiiendam Andersen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 95
Email: HNA@ufm.dk

Tid og sted

20. november 2016 kl. 12:00 til 22. november 2016 kl. 14:00

Formålet med kontaktseminaret er at give deltagere med interesse for det nordiske og baltiske uddannelsessamarbejde mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere til nye Nordplus projekter. 

Hvem kan deltage

Kontaktseminaret henvender sig til uddannelsesinstitutioner- og organisationer i de nordiske og baltiske lande, der arbejder inden for sektorerne; grundskole, ungdomsuddannelse, videregående uddannelse samt voksenuddannelse. 

Tilmelding 

Seminaret afholdes den 20. til 22. november 2016 i København. Ansøgningsfristen for at deltage i seminaret er den 5. oktober 2016. Der vil blive åbnet for tilmelding den 29. august på nordplusonline.org. Det er gratis at deltage i seminaret, og deltagere kan få tilskud til rejseomkostninger. 

Mere information om seminaret, hvordan man tilmelder sig, temaer samt program for seminaret vil være tilgængelig på Nordplus’ hjemmeside www.nordplusonline.org ultimo august. På siden kan du også læse mere om de enkelte Nordplus programmer.

 

Nordplus

Nordplus er Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram for livslang læring. Programmet støtter mobilitet, projekter og netværksaktiviteter og er åbent for institutioner, organisationer og andre som har uddannelse og livslang læring som sit primære formål eller som arbejder inden for området. Nordplus omfatter de fem nordiske lande, Grønland, Færøerne og Åland, samt Estland, Letland og Litauen.

Senest opdateret 15. august 2019