Gå til indhold

Præsentation af Ph.d.- program ved det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze

Den 2. december 2016 afholder det Europæiske Universitetsinstitut arrangement på Københavns Universitet. Her vil Urška Šadl, Professor of Law in the Department of Law fra det Europæiske Universitetsinstitut (EUI) i Firenze præsentere instituttets ph.d.- program.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. december 2016 fra 11:00 til 12:00
  • Hvor Københavns Universitet, Studiestræde 6, 1. sal, 1455 København K.

Styrelsen for Videregående Uddannelser yder støtte til EUI og en række andre selvejende institutioner i udlandet med henblik på at styrke internationalisering af uddannelse og forskning.

Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze uddanner ph.d.’er og driver forskning inden for en række samfundsvidenskabelige fag.

Danmark har afsat fire stipendier til formålet og yder på linje med en lang række europæiske lande tilskud til instituttets drift og er som følge heraf også repræsenteret i instituttets bestyrelse.  

Formålet med arrangementet er at give potentielle danskere ansøgere indblik i ph.d.-programmet ved EUI i forhold til forskningsområder, forskningsmiljøet på instituttet m.v. for at sikre et kvalificeret ansøgerfelt i forhold til de fire danske stipendier.

Ansøgningsfristen for stipendier i 2017 er 31. januar 2017.
Tid og sted: 2. december 2016 fra kl. 11:00 til 12:00, Københavns Universitet, Studiestræde 6, 1. sal, 1455 København K.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019