Gå til indhold

København: Skriveseminar for Erasmus+: Strategiske Partnerskaber - Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Kom til skriveseminar om strategiske partnerskabsprojekter inden for sektoren almen voksenuddannelse og folkeoplysning. Her vil vi gennemgå processen, ansøgningsskemaet og besvare evt. spørgsmål.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. februar 2017 fra 10:00 til 15:00

Der er lukket for tilmelding til arrangementet.

 

Har din institution eller organisation planer om at ansøge om tilskud til internationale projektsamarbejder gennem Erasmus+?

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder skriveseminar, hvor du kan få hjælp til at komme videre med din ansøgning og få besvaret evt. spørgsmål

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer/ansøgere, som har planer om at indsende en ansøgning om tilskud i 2017 til Erasmus+: Strategiske partnerskaber (KA2). Arrangementet er målrettet institutioner og organisationer, der arbejder inden for sektoren Almen voksenuddannelse og folkeoplysning, herunder også de frivillige organisationer, som konkret er i gang med en ansøgning eller har planer om det til ansøgningsfristen for KA2 i 2017.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse giver dig et overblik over ansøgningsprocessen, herunder hvilke formelle krav, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Derudover vil du høre mere om prioriteter på området og vurderingskriterier, og ansøgningsskemaet vil blive gennemgået trin for trin. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med partnerskabets ansøgning, så du er klar til at indsende den online inden ansøgningsfristen 29. marts 2017 klokken 12.00.

Program for dagen

Foreløbigt program - der tages forbehold for justeringer.

 

10.00-10.30

Morgenkaffe

10.30-12.00

Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen

Prioriteter og kriterier i Erasmus+: Strategiske partnerskaber (KA2) 

12.00-12.45

Frokost

12.45-15.00

Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause

 

Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.

  • Ansøgningsfrist for tilmelding er den 8. februar 2017 kl. 12.00.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. december 2021