Gå til indhold

Seminar for dig som arbejder med voksenundervisning

Kom til seminar om EPALE - Electronic Platform For Adult Learning in Europe - og lær, hvordan du får mest muligt ud af platformen og bruger den i dit arbejde, både som fagligt referencepunkt, vidensbibliotek og professionelt netværkssted.
 • Tid og sted
 • Hvornår 05. december 2017 fra 09:30 til 12:00
 • Hvor Styrelsen for Forskning og Uddannelse
  Bredgade 40
  1260 København K

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer alle, som arbejder med voksenuddannelse, voksenundervisning og folkeoplysning til praktisk seminar, hvor du kan lære at bruge EPALE, Electronic Platform for Adult Learning in Europe,  i dit arbejde. Vi vil blandt andet gennemgå, hvordan du bruger platformen til at fremsøge vidensmateriale (f.eks. rapporter, politik-dokumenter, undersøgelser og læringsmateriale), hvordan du bruger nyhedsportalen og kalenderoversigten og partnersøgningsværktøjet, samt hvordan du selv lægger indhold op.

Hvad er EPALE

EPALE tilbyder dig et åbent, interaktivt læringsrum, hvor du kan hente ny viden og styrke din faglighed, bl.a. ved hjælp af det omfattende vidensbibliotek og en nyhedsoversigt, som holder dig opdateret på hvad, der rører sig inden for voksenundervisning og voksenuddannelse, både i Danmark og Europa. EPALE har mere end 30.000 registrerede brugere, som beskæftiger sig professionelt med voksenundervisning og voksenuddannelse.

EPALE er en internetplatform baseret på gratis og åbent medlemskab for dig, som beskæftiger sig professionelt med voksenundervisning og læringsaktiviteter for voksne.

EPALE er målrettet undervisere, uddannelsesudbydere af almen og erhvervsrettet voksenundervisning, folkeoplysende foreninger og frivillighedsorganisationer - men også beslutningstagere, forskere, virksomheder, fagorganisationer og andre aktører som beskæftiger sig med læringsaktiviteter for voksne.

Formålet med EPALE er at fremme voksenlæring, voksenuddannelse, voksenundervisning og folkeoplysning i Europa gennem faglig vidensudveksling og netværksdannelse.

Hvem henvender seminaret sig til

Seminaret henvender sig til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan du bruger EPALE i dit arbejde, og hvordan du fagligt samt professionelt får glæde af platformens mange muligheder.

Program for dagen                                                                       

Kl. 9:30  Ankomst og morgenbrød

Kl. 10.00 Præsentation af EPALE: Hvad kan du få ud af platformen, hvad indeholder den, og hvem er brugergruppen?

Kl. 10:30 Hvordan bruger du platformen i praksis: Gennemgang af funktionaliteter, hvordan søger du på platformen, hvordan lægger du indhold op? Herunder fokus på:

 • Nyhed, blogpost, ressource og begivenhed
 • Partnersøgningsfunktionen
 • Nordic Portal
 • Tematiske debatfora
 • EPALE nyhedsbrev

Kl. 11:30: Spørgsmål på tværs og inspiration fra andre brugere

Kl. 12:00: Afrunding og tak for i dag samt gå-hjem-sandwich

Tilmeld dig seminaret

Du tilmelder dig seminaret ved at udfylde tilmeldingsformularen, som du kommer frem til ved at klikke på nedenstående link.

Deltagelse er gratis.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021