Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2017 Odense: Skriveseminar for voksenuddannelse - få hjælp til din Nordplus Voksen ansøgning

Odense: Skriveseminar for voksenuddannelse - få hjælp til din Nordplus Voksen ansøgning

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitet og samarbejdsprojekter for medarbejdere inden for almen og erhvervsrettet voksenuddannelse samt folkeoplysning.
Kontakt
Specialkonsulent
Telefon: +45 72 31 88 99
E-mail: mv@ufm.dk

Tid og sted

31. januar 2017 fra kl. 10:00 til 14:30
HF & VUC FYN Odense City Campus
Kottesgade 6-8
5000 Odense C

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Nordplus inviterer til skriveseminar, hvor du kan få hjælp til din Nordplus Voksen ansøgning, så du er klar til fristen d. 1. marts 2017.

Skriveseminaret er relevant for medarbejdere fra almen og erhvervsrettet voksenuddannelse og folkeoplysning og henvender sig både til dig, der først lige er kommet i gang med ansøgningsskemaet, men også til ansøgere, der allerede er godt i gang med at udfylde skemaet.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

På seminaret vil en Nordplus vejleder fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse gennemgå ansøgningsskemaet trin for trin og komme med gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Du får overblik over ansøgningsprocessen, herunder de tekniske ting, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist fredag d. 27. januar 2017 kl. 12.00

Senest opdateret 04. januar 2018