Gå til indhold

Aarhus: Skriveseminar for skoleområdet - få hjælp til din Erasmus+ partnerskabsansøgning

Vi hjælper koordinatorer inden for børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser videre med ansøgninger om tilskud til partnerskaber mellem skoler og andre institutioner gennem Erasmus+.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. februar 2018
  • Hvor VIA University College, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C
    Bygning B, Lok. B2.03

Har din skole, institution eller organisation planer om at søge om tilskud til europæiske projektsamarbejder gennem Erasmus+? 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder skriveseminar, hvor du kan få hjælp til at arbejde videre med din ansøgning og få svar på eventuelle spørgsmål. 

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer og ansøgere i strategiske partnerskaber, som arbejder inden for området børnehaver, grundskoler og/eller ungdomsuddannelser - og som har planer om at indsende en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ ved ansøgningsfristen den 21. marts 2018. Skriveseminaret henvender sig både til projekter, der er baseret på samarbejde mellem udelukkende skoler, og samarbejder, der arbejder på tværs af institutioner/organisationer.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse giver dig et overblik over ansøgningsprocessen, herunder hvilke formelle krav, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ansøgningsskemaet gennemgås trin for trin - og derudover vil du høre mere om prioriteter på området samt vurderingskriterierne. Det faglige indhold i ansøgningen, som også fungerer som selve projektplanen, er ansøgerne selv ansvarlige for.

Vi forventer, at deltagerne ved seminaret allerede er godt i gang med projektansøgningen. Husk at orienter dig grundigt på ansøgningssiden for Erasmus+.

Program

Skriveseminaret finder sted i tidsrummet klokken 10.00 til 15.00. Detaljeret program for seminaret lægges her på siden i løbet af januar. 

 

Tilmelding

Følg nedenstående link til tilmeldingsformular. NB: Du vil ikke modtage en bekræftelsesmail.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021