Gå til indhold

Informationsmøde om Erasmus+ mobilitet i erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i København om EU's uddannelsesprogrammer Erasmus+ Key Action 1 - om mobilitet i erhvervsuddannelserne
  • Tid og sted
  • Hvornår 07. december 2018 fra 10:00 til 15:30
  • Hvor NEXT Uddannelse København
    Carl Jacobsens Vej 25
    2500 Valby

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om mulighederne for at arbejde med europæisk mobilitet for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige i erhvervsuddannelserne.

Indhold

På informationsmødet kan du høre, hvordan din institution kan søge om tilskud til mobilitetsprojekter for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige ved ansøgningsfristen for Erasmus+ Key Action 1 den 5. februar 2019. Der vil på mødet dels være gennemgang af Erasmus+ programmet og europæiske dokumenter generelt samt konkrete råd og vejledning til at skrive en ansøgning til Erasmus+ mobilitetsprojekter inden for erhvervsuddannelsesområdet i Europa.

Ansøgningsskema til ansøgningsrunden 2019 forventes klar fra EU-Kommissionen i midten af november. Vi linker til skemaerne, når de er klar:

Ud over Efteruddannelse i Europa (Key Action 1) vil der på mødet også være en kort introduktion til strategiske partnerskaber (Key Action 2) samt DK-USA programmet.

 

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk
Daniel Wilhelmsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 02
Email: daw@ufm.dk
Senest opdateret 13. november 2018