Gå til indhold

International konference om personlig medicin

Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer hermed virksomheder, forskere og andre interesserede til en 2-dages international konference om personlig medicin. Konferencen er arrangeret i samarbejde med Biopeople og Enterprise Europe Network.
  • Tid og sted
  • Hvornår 28. februar 2018 12:30 til 01. marts 2018 13:15
  • Hvor Mærsk Tårnet på Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Den internationale konferencen retter sig mod forsknings og udviklingsorienterede SMV’er, forskningsmiljøer og andre med interesse for personlig medicin. Det særlige krydsfelt mellem farmaceutisk udvikling, brugerinvolvering og IKT vil være omdrejningspunktet for den to dage lange konference.

På konferencen vil der være fokus på disse tre discipliner inden for personlig medicin med oplæg fra flere eksperter fra både Danmark, Sydkorea, Storbritannien samt Nederlandene. Desuden vil konferencen omfatte paneldebat, tematisk rundbordsdiskussion, relevante matchmaking aktiviteter, information om finansieringsmuligheder for internationale samarbejder samt besøg hos Statens Serum Institut (SSI) og Bioneer.

Tilmelding

Konferencen afholdes onsdag den 28. februar kl. 12.30-20:00 og torsdag den 1. marts kl. 9:00-13:15 i Mærsk Tårnet på Københavns Universitet. Det er desuden muligt at deltage i besøg hos SSI og Bioneer henholdsvis den 28. februar om morgenen og den 1. marts om eftermiddagen.
Det er gratis at deltage i konferencen. Tilmeld dig her via konferencens hjemmeside.

Link

  • Læs mere om Enterprise Europe Network på deres hjemmeside [inaktivt link]

Kontakt

Anette Birna Muus Day
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 61
Email: amu@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024