Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2018 København: Informationsmøde om Erasmus+ Ungdom

København: Informationsmøde om Erasmus+ Ungdom

Vi inviterer til informationsmøde om mulighederne for tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for ungdomsområdet.

Tid og sted

18. januar 2018 fra kl. 09:00 til 15:00
Bredgade 40, 1260 København K

Kl. 9:00 - 9:30 serveres der morgenkaffe. Mødet begynder kl. 9:30.

 

Hvem henvender informationsmødet sig til?

Informationsmødet er rettet mod ungdomsledere og -arbejdere, grupper, institutioner, foreninger og organisationer, der arbejder med unge og ungdomsområdet - og som ønsker at styrke den europæiske dimension i deres arbejde og organisation.

Mødet henvender sig til dig, der er ny udi Erasmus+ og som gerne vil lære mere om, hvordan du kommer i gang. Vi opfordrer derfor til, at alle tager én med, som kunne have interesse i at lære mere om programmet.

Indhold

På informationsmødet vil du blive introduceret til mulighederne for internationale mobilitets- og samarbejdsaktiviteter i Erasmus+: Ungdom, samt få vejledning i, hvordan du søger om tilskud fra programmet.

Der vil om formiddagen være en generel introduktion til de samlede muligheder med Erasmus+ og til European Solidarity Corps. Efter frokost holder vi workshops. Vi holder  en samlet workshop om tilskud til mobilitetsprojekter og en adskilt workshop om tilskud til strategiske partnerskaber. Desuden vil vi som noget nyt også afholde en workshop, der omhandler det nye tiltag European Solidarity Corps.

Der vil desuden være mulighed for individuel rådgivning ift. egne projekter.

Program for informationsmødet vil blive fremsendt de tilmeldte deltagere inden mødet.

 

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12:00.

 

Senest opdateret 09. januar 2018