Gå til indhold

Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Det sker den 20.-21. november 2018 på Scandic Sydhavnen i København.
  • Tid og sted
  • Hvornår 20. november 2018 09:00 til 21. november 2018 13:00
  • Hvor Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København

Interessen for international mobilitet i erhvervsuddannelserne er fortsat stor. Det viser søgningen til Erasmus+ programmet og det store antal elever, som tager af sted på praktikophold gennem PIU-ordningen (Praktik i Udlandet).

For at styrke udveksling af viden, erfaringer og praksis mellem internationale koordinatorer, PIU-koordinatorer og andre, der arbejder med elev- og lærermobilitet og internationale projekter, arrangerer Styrelsen for Forskning og Uddannelse et internationaliseringsseminar.

På seminaret vil der blandt andet være fokus på danske og østrigske erfaringer med læringsmålsbeskrivelser ved mobilitetsophold, praktik i udlandet gennem PIU-ordningen inden for merkantile uddannelser og i fotograffaget, erfaringer med college- og praktikophold i USA, international mobilitet på GF1 og GF2 og dokumentation af læringsudbytte.

Derudover kan deltagerne få lejligheden til at høre et elevpanel fortælle om deres erfaring med PIU, om Erasmus+ ophold for elever i HHX og på bygge-anlægsuddannelser, om internationalisation at home i skolernes internationaliseringsstrategier og administration af PIU-ordningen hos Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB).  

  • Se program for seminaret (pdf) [inaktivt link]

Praktiske oplysninger

Seminaret finder sted fra tirsdag den 20. november kl. 09.00 til onsdag den 21. november kl 13.00 på Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København.

Prisen for deltagelse i seminaret  er 2.000 kr., som dækker overnatning og forplejning på Scandic Sydhavnen. For deltagere, som ikke ønsker overnatning, er prisen 1.200 kr. Deltagergebyr opkræves efter seminaret. Ved tilmelding skal oplyses EAN nummer.

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. juni 2024

Afsendere