Gå til indhold

Tur til USA for ledere og internationale koordinatorer på erhvervsskolerne

Som led i det dansk-amerikanske samarbejde på erhvervsskoleområdet arrangerer Styrelsen for Forskning og Uddannelse en tur til den årlige konference hos Community Colleges for International Development i Arizona i USA den 14. - 18. februar 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. februar 2018 00:00 til 18. februar 2018 00:00
  • Målgruppe Ledere og internationale koordinatorer på erhvervsskolerne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse arrangerer en tur til den årlige konference hos Community Colleges for International Development (CCID) for ledere og internationale koordinatorer på erhvervsskolerne. Konferencen finder sted den 16.-18. februar 2018 og i tilknytning hertil arrangerer styrelsen sammen med CCID besøg for danske deltagere på community colleges omkring Phoenix og Tuscon den 14.- 15. februar 2018.

Turen arrangeres som led i det dansk-amerikanske samarbejde på erhvervsskoleområdet. Der er mulighed for at søge om tilskud til dækning af rejseomkostninger gennem DK-USA programmet.

Fremme samarbejdet mellem Danmark og USA

DK-USA programmet har til formål at fremme samarbejde mellem Danmark og USA inden for erhvervsuddannelserne. Sigtet med turen er at udbrede kendskabet til community college sektoren i USA og at styrke kontakter mellem repræsentanter for danske erhvervsskoler og amerikanske community colleges med henblik på øget samarbejde over Atlanten.

Konferencen foregår på DoubleTree Resort i Scottsdale, Arizona, nær Phoenix. Konferencen omfatter et bredt udvalg af workshops og oplæg om forskellige uddannelsestemaer, som relaterer sig til internationalt uddannelsessamarbejde. Blandt andet vil der være en dag på konferencen med Europa som tema.

I tilknytning til konferencen arrangerer CCID et besøg mandag den 19. februar 2018 på Rio Salado Community College og ved den amerikansk-mexicanske grænse.

Tilmelding til konferencen

Tilmelding til konferencen sker online på CCIDs hjemmeside. Tilmeldingsgebyret er på 675 $, for tilmeldinger indtil 24. januar 2018, herefter er gebyret 725 $.

Der er ekstra gebyr for besøg på Rio Salado Community College og ved den mexikanske grænse den 19. februar på 75 $

På tilmeldingsblanketten skal oplyses titel. I USA bruger ledere fra community colleges ofte titler som president og vice president.

 

Transport og ophold

Der kan reserveres overnatning på konferencecenteret DoubleTree Resort by Hilton Hotel Paradise Valley, 5401 N. Scottsdale Rd., Scottsdale, AZ via CCIDs hjemmeside. Prisen er 229$ /nat + skatter.

Der planlægges overnatning i Tuscon i forbindelse med besøg på colleges. Deltagere sørger selv for at bestille rejse til USA.

 

Nærmere oplysninger og tilmelding til turen hos Lars Møller Bentsen lmb@ufm.dk, 7231 8926

Af hensyn til planlægning af collegebesøg skal tilmelding ske pr. mail senest 21. december 2017.

 Turen er betinget af finanslovsbevilling til DK-USA programmet for 2018.

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. juli 2020