Gå til indhold

Invitation til Workshop for ESA’s Teknologiprogrammer

Bliv introduceret til ESA’s teknologiprogrammer, mød repræsentanter fra ESA for at diskutere din forretningsidé og få oplysninger om støttemuligheder til udvikling af teknologi til en workshop 4. februar 2019 afholdt af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.
  • Invitation til Workshop for ESA’s Teknologiprogrammer
  • 2019-02-04T10:00:00+01:00
  • 2019-02-04T16:00:00+01:00
  • Bliv introduceret til ESA’s teknologiprogrammer, mød repræsentanter fra ESA for at diskutere din forretningsidé og få oplysninger om støttemuligheder til udvikling af teknologi til en workshop 4. februar 2019 afholdt af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.
  • Tid og sted
  • Hvornår 04. februar 2019 fra 10:00 til 16:00
  • Hvor Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2G, 1448 København K

Styrelsen for forskning og uddannelse inviterer i det nye år til en workshop, hvor du har muligheden for at få inspiration og at diskutere specifikke udviklingsaktiviteter sammen med Den Europæiske Rumorganisation (ESA) på en række forskellige programområder - telekommunikation og satellitdata, navigation, jordobservation og generel teknologiudvikling.

Workshoppen er målrettet både veletablerede danske rumvirksomheder og institutioner samt virksomheder, som kun i lille grad eller slet ikke har aktiviteter på rumområdet.

Hvis du eksempelvis kan svare ja til spørgsmålet ”Vi er ikke en traditionel rumvirksomhed, men ser muligheder for at udvikle nye forretningsideer inden for rumteknologi eller anvendelse af satellitdata”, så er dette også workshoppen for dig.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil desuden give et overblik over rammen for at ansøge om støtte til aktiviteter i 2019 i ESA, hvor vi til næste år støtter aktiviteter med i alt ca. 18 millioner kr.

Workshoppen er åben for alle, og send gerne denne invitation videre til relevante interesserede.

Tilmeld dig:

Tilmeld dig senest den 18. januar 2019 per e-mail til Mette Glavind på mgl@ufm.dk.

Lad os høre:

• Hvor mange der deltager – navn og virksomhed/institution
• Ønsker om en personlig samtale med en eller flere af ESA’s repræsentanter fra de forskellige programmer, samt hvem.

Detaljer og mulighed for personligt møde med ESA vender vi tilbage til inden workshoppen.

Har du spørgsmål angående workshoppen er du velkommen til at skrive til fuldmægtig Dennis Jorch Dehn Kristensen på djdk@ufm.dk og Mette Glavind på mgl@ufm.dk.

Læs mere om ESA’s teknologi programmer:

 

Kontakt

Dennis Jorch Dehn Kristensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. august 2023