Gå til indhold

Overrækkelse af Forskningskommunikationsprisen 2019

Den 25. april overrækker Uddannelses- og Forskningsministeriet Forskningskommunikationsprisen 2019. Det sker ved et arrangement i Mogens Dahl’s Koncertsal.
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. april 2019 fra 14:30 til 16:30
  • Hvor Mogens Dahl’s Koncertsal. Snorregade 22.

Forskningskommunikationsprisen 2018

Ved arrangementet afslører Uddannelses- og Forskningsministeriet årets modtager af Forskningskommunikationsprisen. Prisen gives hvert år til en forsker eller forskningsgruppe, der har gjort en særlig indsats for at kommunikere deres forskning til en bredere offentlighed. Prisen skal således være med til, at skabe større opmærksomhed om og anerkendelse af den gode videnskabsformidling, gerne præsenteret gennem nye og innovative kommunikationskanaler og -former. Med prisen følger en personlig hædersgave på 200.000 kroner.

Paneldebat

Efter overrækkelsen vil der være en paneldebat, hvor en række eksperter sætter fokus på klimadebatten netop nu. Debatten stiller skarpt på de store udfordringer, som vi står over for, men også de mulige løsninger og tiltag som kan gøres både lokalt og internationalt. Panelet består af forskere fra landets universiteter samt repræsentanter fra interesseorganisationerne. Martin Krasnik, chefredaktør på Weekendavisen, vil styre debatten.

Deltagelse kun efter invitation

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 11. april 2019