Gå til indhold

AFLYST: Hent inspiration til internationalt uddannelsessamarbejde på konference om ’Erasmus+ 2021-2027’

Kom og bliv inspireret til udvikling af det internationale uddannelsessamarbejde, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konference om det nye internationale uddannelsesprogram ’Erasmus+ 2021-2027’.
 • Tid og sted
 • Hvornår 30. november 2020 fra 09:00 til 15:30
 • Hvor DGI Byen,
  Tietgensgade 65
  1704 København

OBS: Den fysiske konference er erstattet af en online-konference. Deltagelse kræver ingen tilmelding.

 

 • Tilmeld dig konferencen [inaktivt link]

Fokus på Erasmus+ 2021-2027

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen åbner konferencen, hvor omdrejningspunktet er det nye internationale uddannelsesprogram ’Erasmus+ 2021-2027’, der vil udgøre et vigtigt fundament for det fremtidige internationale uddannelsessamarbejde.

I det nye uddannelsesprogram vil der blandt andet være rettet et stærkt fokus på at skabe et mere inkluderende, et mere digitalt, et mere internationalt og et grønnere Europa.

Konferencen vil præsentere ’Erasmus+ 2021-2027’ og inspirere til det fremtidige internationale uddannelsessamarbejde gennem oplæg, konkrete eksempler på arbejdet med inklusion inden for hele uddannelsessektoren og på ungdomsområdet samt en paneldebat med fokus på bæredygtighed og fremtidige perspektiver i det nye program.

Målgruppe

Konferencen favner alle uddannelsessektorer samt ungdomsområdet og henvender sig til rektorer, skole- og uddannelsesledere, undervisere og vejledere, lærere og koordinatorer af internationalt samarbejde samt andre med indflydelse på og interesse for uddannelse og læring og europæisk samarbejde.

Praktisk information

 • Det er gratis at deltage
 • Tilmeldingsfrist: 16. november 2020 kl. 12.00
 • Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet
 • Arrangementet følger retningslinjerne fra de danske sundhedsmyndigheder vedr. COVID-19

Om Erasmus+

Erasmus+ er EU’s uddannelsesprogram. Programmet giver tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser, erhvervsrettede grund- og efteruddannelser såvel som i videregående uddannelser. Derudover giver Erasmus+ tilskud til projekter inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsområdet og idræt.

I 2020 er der afsat mere end 280 mio. kr. til danske ansøgere, der søger om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter.

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. februar 2024

Afsendere