Gå til indhold

Horizon 2020-webinar: Personaleomkostninger

I Horizon 2020 findes der tre forskellige metoder til beregning af personaleomkostninger. Vi gennemgår disse metoder og EU-definitionen af personale samt de krav, der eksisterer til udfyldelse af timesedler. Webinaret afholdes d. 4. november 2020 kl. 10:00
  • Tid og sted
  • Hvornår 04. november 2020 fra 10:00 til 11:00

Indhold

Vi gennemgår de tre metoder til beregning af personaleomkostninger, skitserer fordele og ulemper ved hver metode og kommer med regneeksempler. Vi vil også gennemgå EU-definitionen af personale samt de krav der eksisterer til udfyldelse af timesedler for de personer, der udfører projektarbejde. 

Beregning af personaleomkostninger er det mest komplekse område, når det gælder afrapportering under Horizon 2020, og med dette webinar vil du blive godt klædt på til korrekt beregning og afrapportering. 

Målgruppe

Webinarrækken henvender sig til dig, der arbejder med projektøkonomi i Horizon 2020-projekter. Du kan for eksempel være forskningsadministrator, projektøkonom, controller eller økonomi- og regnskabsmedarbejder i en offentlig institution eller privat virksomhed.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinarrummet

Du modtager et direkte link til webinarrummet, når du har tilmeldt dig.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. marts 2022