Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2020 Webinar: Informationsmøde om solidaritetsprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps

Webinar: Informationsmøde om solidaritetsprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps

Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøde for unge og organisationer, der er interesserede i at høre mere om muligheden for at søge tilskud til solidaritetsprojekter i Danmark gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
Det Europæiske Solidaritetskorps
Kontakt
Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk
Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk

Tid og sted

25. juni 2020 fra kl. 11:00 til 11:45
Online

Målgruppe

Informationsmødet er for alle, der kunne være interesseret i at høre mere om mulighederne for at søge midler til et solidaritetsprojekt. Informationsmødet er primært relevant for jer, som endnu ikke har erfaring med solidaritetsprojekter.

Indhold

Et solidaritetsprojekt er et lokalt projekt, der skaber positiv forandring i lokalsamfundet og udføres af en gruppe på minimum fem unge i alderen 18-30 år. Det kunne eksempelvis være inden for temaer som integration, klimaforandringer, demokratisk deltagelse eller andre temaer, hvorunder de unge kan vise solidaritet og skabe lokal forandring. Gennem projektet får gruppen af unge mulighed for at styrke personlige, sociale, faglige og demokratiske kompetencer. Projekterne kan vare fra 2-12 måneder.

Har du en idé til et godt projekt, der kan skabe forandring lokalt, men mangler midler til at gennemføre jeres aktiviteter, så kan du ansøge om et solidaritetsprojekt gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.

På informationsmødet vil deltagerne blive introduceret til, hvad solidaritetsprojekter er og rammerne for at søge (hvem kan søge, hvor meget kan der søges om osv.). Eksempler på solidaritetsprojekter vil blive præsenteret og der vil være info om, hvorledes du kommer videre, hvis du ønsker at søge et solidaritetsprojekt og det vil være muligt at stille spørgsmål.

Informationsmøde foregår på dansk, men et projekteksempel vil blive præsenteret på engelsk.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Tilmelding og adgang til informationsmødet

Sidste frist for tilmelding er 24. juni, 2020

Alle tilmeldte vil modtage et link og et kodeord til informationsmødet.

Du får mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen. Du får ikke brug for webcam eller mikrofon.

Log på i god tid, så du kan teste din forbindelse og lyd.

 

Senest opdateret 28. juni 2022