Gå til indhold

Informationsmøde om tilskudsmuligheder til solidaritetsprojekter

Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøde for unge og organisationer, der er interesserede i at høre mere om muligheden for at søge tilskud til solidaritetsprojekter i Danmark gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. august 2020 fra 14:00 til 15:00
  • Hvor Online

Målgruppe

Informationsmødet er for alle, der kunne være interesseret i at høre mere om mulighederne for at søge midler til et solidaritetsprojekt. Informationsmødet er primært relevant for jer, som endnu ikke har erfaring med solidaritetsprojekter.

Information

Et solidaritetsprojekt er et lokalt projekt, der skaber positiv forandring i lokalsamfundet og udføres af en gruppe på minimum fem unge i alderen 18-30 år. Det kunne eksempelvis være inden for temaer som integration, klimaforandringer, demokratisk deltagelse eller andre temaer, hvorunder de unge kan vise solidaritet og skabe lokal forandring. Gennem projektet får gruppen af unge mulighed for at styrke personlige, sociale, faglige og demokratiske kompetencer. Projekterne kan vare fra 2-12 måneder.
Har du en idé til et godt projekt, der kan skabe forandring lokalt, men mangler midler til at gennemføre jeres aktiviteter, så kan du sammen med en gruppe af mindst 4 andre unge, ansøge om et solidaritetsprojekt gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.
På informationsmødet vil deltagerne blive introduceret til, hvad solidaritetsprojekter er samt til rammerne for at søge (hvem kan søge, hvor meget kan der søges om osv.). Eksempler på solidaritetsprojekter vil blive præsenteret og der vil være information om, hvorledes du kommer videre, hvis du ønsker at søge et solidaritetsprojekt. Det vil naturligvis være muligt at stille spørgsmål.

Informationsmødet foregår på dansk.
Kontakt styrelsen hvis du ønsker information om at søge Solidaritetsprojekter i Danmark, men har brug for engelsk vejledning.

NB: Efter webinaret om solidaritetsprojekter afholdes et webinar om muligheden for at rejse ud som volontør med det Europæiske Solidaritetskorps. Dette foregår 25. august 2020, kl. 14-15. Læs mere om webinaret her.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Tilmelding og adgang til informationsmødet

Sidste frist for tilmelding er 23. august, 2020

  • Tilmelding [inaktivt link]

Alle tilmeldte vil modtage et link og et kodeord til informationsmødet.
Du får mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen. Du får ikke brug for webcam eller mikrofon.
Log på i god tid, så du kan teste din forbindelse og lyd.

Kontakt

Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024