Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2020 Webinar om Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidarietskorps Webinar om Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Webinar om Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Arbejder I med unge, og vil I styrke den europæiske dimension i jeres organisation? Så tilmeld jer vores webinar og hør om mulighederne for tilskud inden for ungdomsområdet. Se med den 30. marts kl. 10.00-11.30.
Kontakt
Louise Frilund
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 81
Email: lfr@ufm.dk
Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk

Tid og sted

30. marts 2020 fra kl. 10:00 til 11:30
Online

Målgruppe

Webinaret er for ungdomsarbejdere, grupper af unge, organisationer og foreninger, der arbejder med unge mellem 13 og 30 år, og som ønsker at styrke den europæiske dimension i deres arbejde og organisation.

Webinaret er især relevant for jer, som endnu ikke har erfaring med Erasmus+ eller Det Europæiske Solidaritetskorps, og som gerne vil lære mere om, hvordan I kommer i gang. 

Indhold

På webinaret vil I blive introduceret til tilskudsmulighederne i Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps, herunder ungdomsudvekslinger, strategiske partnerskaber, ungdomsdialogprojekter, frivilligaktiviteter, job- og praktikophold samt solidaritetsprojekter. Webinaret foregår på dansk. De tilmeldte deltagere vil få tilsendt et link til webinaret.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Tilmelding og adgang til webinaret

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage et link til webinaret.

Log på som Guest. Du får ikke brug for password.

Log på et kvarter før, så du kan teste forbindelsen.

Tjek lyden. Det kan du gøre med Audio Setup Wizard, som du finder under fanebladet Meeting.

Til sidst i webinaret har du mulighed for at kommentere og stille spørgsmål via chatfunktionen. Du får ikke brug for mikrofon.

Senest opdateret 31. marts 2020