Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2020 Webinar om Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

Webinar om Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

Vil du gerne have tidlig viden om, hvordan MSCA forventes at se ud i Horizon Europe? Så se med på dette webinar, hvor vi vil skabe overblik over de foreslåede ændringer til MSCA-programmet. Webinaret afholdes mandag den 23. november kl. 13-14.
Kontakt
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk
Anne Maibohm Haridt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Tid og sted

23. november 2020 fra kl. 13:00 til 14:00

Indhold

Horizon 2020 lakker mod sin ende og med det også MSCA-programmet som vi kender det i dag. MSCA vil fortsat være en vigtig del af EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe – dog med en række ændringer.

På dette webinar vil vi kigge nærmere på, hvilke ændringer der på nuværende tidspunkt er foreslået til de forskellige bevillingstyper under MSCA. Derudover vil vi også komme omkring de nye tiltag, der er præsenteret ift., hvordan projekter kan implementeres og administreres. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i MSCA.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Adgang til webinaret

Du tilgår webinaret via dette link:  

https://eurocenter.adobeconnect.com/mscaheu/

Log på som Guest. Skriv gerne dit fornavn og efternavn. Du får ikke brug for password. Dit navn vil som udgangspunkt være synligt under webinaret. Ønsker du ikke at kunne identificeres på dit navn, kan du benytte et alias ved login.

Log gerne på 15 minutter før afholdels, hvor vi afholder en lydtest. Du kan også selv teste lyden med Audio Setup Wizard, som du finder under fanebladet Meeting.

Læs mere

Senest opdateret 23. november 2020