Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2020 Webinar: Sådan undgår du de typiske fejl i Horizon 2020 MSCA Individual Fellowships

Webinar: Sådan undgår du de typiske fejl i Horizon 2020 MSCA Individual Fellowships

Vil du eller en forsker på din institution gerne til udlandet og forske, eller vil du gerne rekruttere internationale forskere? Så lyt med, når vi holder webinar om Individual Fellowships (IF) under Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon 2020. Webinaret afholdes den 29. april 2020 kl. 11-12.
Kontakt
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk
Birgitte Vedelstorp Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk

Tid og sted

29. april 2020 fra kl. 11:00 til 12:00

Europa-Kommissionens medarbejdere har for nylig samlet typiske fejl, som de oplever både i ansøgningsfasen og i løbet af projekterne inden for Individual Fellowships. På webinaret vil vi gennemgå fejlene og give gode råd til, hvordan du bedst undgår dem. Vi vil også give tid til at svare på spørgsmål undervejs.

Efter webinaret vil du være i stand til at undgå de typiske fejl, som ansøgere og projektdeltagere begår og i den sammenhæng forstå de regler og krav, som knytter sig til gennemførelsen af projekterne.

Webinaret gennemgår ikke alle kriterier for støtteberettigelse eller økonomi og evaluering, da vi tidligere har holdt webinarer om IF med disse emner. Dem kan du finde her:

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse for Individual Fellowships.

Webinaret forudsætter et forhåndskendskab til Marie Sklodowska-Curie Actions og IF samt EU’s Forsknings og Innovationsprogram Horizon 2020.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Sådan får du adgang til webinarrummet

Du modtager et direkte link til webinarrummet, når du har tilmeldt dig.

Om Individual Fellowships

Formålet er at støtte erfarne forskere (efter ph.d.) i at udvikle deres viden med fokus på karriere, mobilitet og uddannelse. Forskere kan vælge at søge et mobilitetsstipendium til at udbygge deres forskningsviden i et andet EU- eller associeret land eller i et helt tredje land. Der er desuden mulighed for at søge et stipendium med det formål at vende tilbage til EU fra et længere ophold i det større udland, at vende tilbage til en forskerkarriere efter f.eks. barsel eller en erhvervskarriere. Det er også muligt at ansøge om en forskerkarriere i erhvervslivet.

Ansøgningsfrist til IF

Næste ansøgningsfrist for Individual Fellowships er den 9. september 2020.  

Om Marie Skłodowska-Curie Actions

Senest opdateret 21. juli 2020