Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Gør en forskel med Det Europæiske Solidaritetskorps Gør en forskel med Det Europæiske Solidaritetskorps

Gør en forskel med Det Europæiske Solidaritetskorps

Vil du gerne ud og opleve Europa? Eller har du måske gode idéer til nye projekter, der kan gøre en forskel for andre? Så kom med til en inspirerende aften med oplæg, workshop, quiz med seje præmier og gratis aftensmad.
Kontakt
Alexander Clausen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 93
Email: alcl@ufm.dk
Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk

Tid og sted

04. november 2021 fra kl. 17:00 til 22:00
Odeon
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Det Europæiske Solidaritetskorps giver penge til projekter, der støtter lokalsamfundet og til unge, der vil rejse ud i Europa som frivillig. Det er en fremragende mulighed for unge, der har lyst til at gøre en forskel – enten lokalt eller ude i verden. Derfor inviterer Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til en spændende aften, hvor du kan høre mere om dine muligheder for at bruge Det Europæiske Solidaritetskorps, men også blive inspireret og måske endda få idéer til nye projekter.

Motorfabrikken Marstal

Til at støtte udviklingen af nye projektidéer, har vi inviteret Motorfabrikken Marstal, som har taget færgen fra Ærø for at fortælle om deres koncept Ærø Homecoming og lave en ideudviklingsworkshop. Ærø Homecoming samler hvert år mange unge ærøboere, der i en hel weekend ideudvikler, debatterer og præsenterer ideer, der kan styrke samfundet på Ærø. Nu kan du få glæden af at opleve denne ideudviklingsproces i miniform og høre mere om ideen bag Motorfabrikken Marstal og Ærø Homecoming.

Mad og quiz

Efter I har hørt om Det Europæiske Solidaritetskorps og Motorfabrikken Marstal serveres der lækker og gratis aftensmad i Café Odeon Social, hvor også der er forberedt en quiz med mulighed for at vinde en masse fede præmier.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Tilmelding og information

Tilmelding via nedenstående link.

Eventet foregår i Odense, men kommer du fra en anden by, betaler Uddannelses- og Forskningsstyrelsen din transport.

Senest opdateret 02. november 2021