Gå til indhold

Informationsmøde om Erasmus+ for akkrediterede institutioner i skole- og voksenuddannelsessektoren

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder informationsmøde for de skoler, gymnasier, voksenuddannelsesinstitutioner og konsortier, der er blevet akkrediteret til den nye, syvårige Erasmus+-programperiode.
  • Tid og sted
  • Hvornår 20. april 2021 fra 14:00 til 17:00
  • Hvor Online - Zoom

Målgruppe

Informationsmødet er tilegnet de skoler, gymnasier og voksenuddannelsesinstitutioner samt konsortier, der ved første ansøgningsrunde (oktober 2020) er blevet akkrediteret til den nye Erasmus+-programperiode. 

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen forventer, at der kommer en ny ansøgningsrunde for akkreditering i oktober 2021.

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil på informationsmødet præsentere de nye elementer i Erasmus+ (2021-2027), gennemgå de muligheder og vilkår, der gælder for akkrediterede skoler og organisationer og introducere det aktivitetsskema, som de akkrediterede institutioner skal indsende, når de vil søge om midler. 

Programguiden for den nye programperiode er endnu ikke offentliggjort, men forventes offentliggjort ultimo marts, hvorefter den vil være tilgængelig her på hjemmesiden.

Styrelsen forventer, at akkrediterede institutioner vil have deadline for indsendelse af budgetskema første gang medio maj 2021.

Informationsmødet vil foregå på dansk

Tilmelding

Tilmelding er kun åben for akkrediterede institutioner i skole- og voksenuddannelsessektoren. Tilmeldingsfristen er overskredet. Kontakt os.

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk
Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk
Lise Frank
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 73
Email: lifr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 16. november 2023