Gå til indhold

Korea-Denmark Research and Innovation Day 2021

Deltag i det spændende webinar ”Korea-Denmark Research and Innovation Day”, som har fokus på emnerne "Finding solutions to the climate change" og "Resource recovery".

 Billede Korean-Denmark RD-day 2021

Uddannelses og Forskningsstyrelsen er medarrangører af webinaret ” Korea-Denmark Research and Innovation Day” arrangeret af National Research Foundation of Korea, den danske ambassade i Korea og Innovation Centre Denmark Seoul med fokus på de grønne teknologier Hydrogen, Power-to-X og ressource recovery i en dansk/koreansk kontekst. Danmark og Korea har haft et stærkt samarbejde om grøn omstilling siden 2018.

Formålet med eventet er at præsentere forsknings- og innovationssamarbejdet mellem Danmark og Korea inden for de to overordnede temaer Hydrogen/Power-to-X og Ressource Recovery og blive opdateret med den nyeste forskning af førende forskere fra både Danmark og Korea.

Målgruppe

Danske forskere, videninstitutioner, iværksættere, start-ups samt SMV’er og større virksomheder med fokus på forskning- og innovation inden for grønne teknologier herunder særligt Power-to-X og hydrogen.

Mere om Innovation Centre Denmark

Innovation Centre Denmark(ICDK) består af syv danske innovationscentre - og er et samarbejde mellem UFM og UM. Centrene er placeret i verdensførende innovations hot-spots og giver danske virksomheder og forskere adgang til international viden, partnere, netværk, talent og kapital. Centrene bringer også innovative, danske løsninger i spil på nye markeder – primært uden for EU. ICDK centrene arbejder aktivt med den grønne dagsorden og alle centrene har udgivet grønne rapporter hvor de har afdækket aktører, initiativer, styrkepositioner m.v. i ICDK-landene.

Relevante kontaktpersoner

Anne Margrethe Dahl, Desk officer for Innovation Centre Denmark Seoul samt fuldmægt i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen: amd@ufm.dk

Peter Vangsbo, centerchef ved Innovation Centre Denmark Seoul: petvan@um.dk
Mihong Kim, Science, Technology & Innovation Officer ved Innovation Centre Denmark Seoul: mihkim@um.dk

Kontakt

Anne Margrethe Dahl Nielsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 59
Email: amdn@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 09. november 2021