Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Webinar om KA1-mobilitetsprojekter i Erasmus+ for de videregående uddannelser

Webinar om KA1-mobilitetsprojekter i Erasmus+ for de videregående uddannelser

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer internationale koordinatorer og andre interesserede til et webinar om KA1-mobilitetsprojekter under Erasmus+ 2021-2027
Kontakt
Rikke Brunsgaard Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 94
Email: rba@ufm.dk

Tid og sted

27. september 2021 fra kl. 12:00 til 15:00
Online - Zoom

Målgruppe

Webinaret er målrettet de danske videregående uddannelsesinstitutioner, som er akkrediteret med et Erasmus Charter for Higher Education, og som har ansøgt eller forventer at ansøge om midler til KA1-mobilitetsprojekter i regi af Erasmus+-programmet. 

Informationsmødet henvender sig til koordinatorer og andre, som har en rolle i ansøgningen om KA1 Erasmus+-mobilitetsmidler. 

Indhold

På webinaret vil deltagerne blive præsenteret for de nye medarbejdere i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens team for Videregående Uddannelser.

Deltagerne vil derefter blive orienteret om den nyeste information tilgængelig vedrørende rammer og retningslinjer for KA1 mobilitetsprojekter blandt videregående uddannelsesinstitutioner i programlandene for Erasmus+.

Der vil være en orientering om status for Erasmus+ digitaliseringsprocessen, og desuden vil deltagerne få mulighed for at drøfte de tre tværgående temaer inden for 2021-programmet: Inklusion, det grønne og digitalisering.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding

Følg nedenstående link for at tilmelde dig informationsmødet. Tilmeldingsfrist er fredag den 24. september.

Mødelink og program sendes til de tilmeldte kort før mødet. 

Senest opdateret 10. september 2021