Gå til indhold

Webinar om KA1-mobilitetsprojekter i Erasmus+ for de videregående uddannelser

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer internationale koordinatorer og andre interesserede til et webinar om KA1-mobilitetsprojekter under Erasmus+ 2021-2027
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. september 2021 fra 13:00 til 16:00
  • Hvor Online - Zoom

Målgruppe

Webinaret er målrettet de danske videregående uddannelsesinstitutioner, som er akkrediteret med et Erasmus Charter for Higher Education, og som har ansøgt eller forventer at ansøge om midler til KA1-mobilitetsprojekter i regi af Erasmus+-programmet. 

Informationsmødet henvender sig til koordinatorer og andre, som har en rolle i ansøgningen om KA1 Erasmus+-mobilitetsmidler. 

Indhold

På webinaret vil deltagerne blive præsenteret for de nye medarbejdere i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens team for Videregående Uddannelser.

Deltagerne vil derefter blive orienteret om den nyeste information tilgængelig vedrørende rammer og retningslinjer for KA1 mobilitetsprojekter blandt videregående uddannelsesinstitutioner i programlandene for Erasmus+.

Der vil være en orientering om status for Erasmus+ digitaliseringsprocessen, og desuden vil deltagerne få mulighed for at drøfte de tre tværgående temaer inden for 2021-programmet: Inklusion, det grønne og digitalisering.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding

Følg nedenstående link for at tilmelde dig informationsmødet. Tilmeldingsfrist er fredag den 24. september.

  •  Link til tilmelding [inaktivt link]

Mødelink og program sendes til de tilmeldte kort før mødet. 

Kontakt

Rikke Brunsgaard Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 94
Email: rba@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024