Gå til indhold

Hent inspiration til internationalt uddannelsesarbejde på konference om Erasmus+

Få ny viden og bliv inspireret til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse, når Uddannelses- og Forskningsstyrelsen slår dørene op til konferencen ’Et større og mere mangfoldigt Erasmus+’.
 • Tid og sted
 • Hvornår 23. november 2022 fra 09:00 til 15:15
 • Hvor CPH Conference i DGI Byen
  Tietgensgade 65
  1704 København

Et større og mere mangfoldigt Erasmus+

På årets konference om Erasmus+ kan du kan få nye perspektiver på arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse, og hvordan programmet kan komme endnu flere til gavn.

Med næsten en fordobling af budgettet for Erasmus+-programmet og med inklusion og diversitet som en central prioritet er fokus rettet mod at sikre programmets udbredelse, så flere organisationer og deltagere bliver indlemmet i programmet. Konferencen vil derfor byde på oplæg om konkrete indsatser, der spiller sammen med den nye inklusionsstrategi i Erasmus+. Dagens afsluttende keynote-speaker er Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister og nuværende formand for EuroSkills 2025.

Hvorfor deltage?

 • Bliv opdateret om den nye inklusionsstrategi i Erasmus+
 • Hent inspiration via oplæg og deltag i drøftelser om, hvordan vi sikrer et større og mere mangfoldigt Erasmus+
 • Få mulighed for et netværke med repræsentanter fra uddannelsessektoren og ungdomsområdet
 • Få information og vejledning på informationsstand, hvor medarbejdere står klar til at vejlede om muligheder i Erasmus+. 

Målgruppe

Konferencen favner hele uddannelsessektoren samt ungdomsområdet og henvender sig til rektorer, skole- og uddannelsesledere, undervisere, lærere, vejledere, ungdomsarbejdere, kommunale konsulenter og koordinatorer af internationalt samarbejde samt andre med interesse for uddannelse, læring og internationalt samarbejde.

Praktisk information

 • Det er gratis at deltage
 • Tilmeldingsfrist: 9. november 2022 kl. 12.00 - NB: DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
 • Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet

Om Erasmus+

Erasmus+ er EU’s program for uddannelse, ungdomsområdet og idræt. Programmet giver tilskud til udlandsophold og internationale samarbejdsprojekter med fokus på læring og uddannelse.

Programmet henvender sig til dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser, erhvervsrettede grund- og efteruddannelser samt videregående uddannelser. Herudover giver Erasmus+ tilskud inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsområdet og idræt.

I 2022 kan der via programmet uddeles 324 millioner kroner til institutioner og organisationer i Danmark til udlandsophold og internationale projekter.

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024

Afsendere