Gå til indhold

Konference om kompetencebehov inden for life science

Life science-industrien rummer store potentialer, og derfor er det afgørende med en arbejdsstyrke, der løbende har og udvikler de rette faglige kompetencer.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. september 2022 fra 09:30 til 15:30
  • Hvor Bella Sky, Center Blv. 5, 2300 København S

Hvis Danmark skal fortsætte med at realisere life science-industriens potentialer, samt skabe og fastholde jobs af høj kvalitet, er det afgørende med en arbejdsstyrke, der løbende udvikler de rette faglige kompetencer – det efterlader et behov for kompetenceudvikling og videreuddannelse.

På konferencen sættes der både fokus på de aktuelle og fremtidige kompetencebehov inden for life science-området. Deltag i debatten om et styrket samspil mellem efter- og videreuddannelse og udviklingen i den danske life science-industri, hvor behov og krav til arbejdsstyrkens kompetencer er under stor forandring i disse år.

Konferencen arrangeres af den arbejdsgruppe*, som er etableret i medfør af initiativ 25 fra ’Strategi for life science’ (maj 2021) om ’Styrket fokus på kompetenceudvikling og efteruddannelse inden for life science’, og henvender sig til uddannelsesudbydere, vidensinstitutioner, virksomheder og interesseorganisationer.  

* Deltagere i arbejdsgruppen: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (formand), Erhvervsministeriet, Bioneer, Danish Life Science Cluster, Lif, Medicoindustrien, DI Life Science, Akademikerne, Pharmadanmark, FH, Dansk Sygeplejeråd, Københavns Universitet, Professionshøjskolen Absalon og Erhvervsakademi Aarhus.

 

Kontakt

Line Thorup
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 81 90
Email: lith@ufm.dk
Olivia Mathilda Bodo Hansen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 86 67
Email: ombh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 09. august 2022