Gå til indhold

Skriveseminar: DiscoverEU Inclusion – interrail for 18-årige med ’færre muligheder’

Kom og skriv på din organisations ansøgning om interrailbilletter under DiscoverEU Inclusion. Uddannelses- og Forskningsstyrelsen guider dig igennem ansøgningsprocessen med råd og vejledning.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. september 2022 fra 10:30 til 14:00
  • Hvor DGI-byen
    Tietgensgade 65
    1704 København V

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret henvender sig til danske organisationer og institutioner, som påtænker at søge om interrailbilletter under DiscoverEU Inclusion i oktober 2022. 

Under DiscoverEU Inclusion kan organisationer og institutioner, som arbejder med unge med såkaldt 'færre muligheder', søge om interrailbilletter til disse unge samt eventuelt ledsagende voksne.

Unge med ’færre muligheder’ defineres i denne sammenhæng bredt som alle unge, der af den ene eller anden grund har sværere ved at deltage i DiscoverEU. Færre muligheder kan skyldes økonomiske, sociale, kulturelle, geografiske og helbredsmæssige årsager, herunder handicaps, ligesom færre muligheder kan skyldes diskrimination og andre årsager.

Der er handicapparkering og adgang til mødelokaler, toiletter, restaurant osv. for kørestolsbrugere. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere information om disse forhold eller for anden hjælp.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Efter et kort oplæg om ansøgningsprocessen er dagen planlagt som et skriv-selv seminar, hvor de deltagende organisationer og institutioner selvstændigt arbejder med deres ansøgninger. Det er derfor vigtigt at huske computer. Under hele seminaret står Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til rådighed med generel vejledning og individuel sparring. 

Målet er, at deltagerne ved dagens afslutning kan gå hjem med et udkast til en stor del af ansøgningen.

Det er en fordel (men ikke et krav) på forhånd at have orienteret sig i programguiden, oprettet et EU login og registreret sin organisation. 

Der vil blive serveret frokost undervejs, og vi har kaffe på kanden hele dagen. Vel mødt.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmeldingsfristen er mandag d. 5. september 2022 kl. 12.00.

  • Tilmelding til skriveseminar [inaktivt link]

Alle tilmeldte får tilsendt program før selve dagen.

Læs mere om DiscoverEU Inclusion

Læs mere om DIscoverEU Inclusion på ufm.dk. Her kan du også finde link til programguiden og andre væsentlige dokumenter:

Kontakt

Line Katja Mex-Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 06
Email: lkmj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024

Afsendere