Gå til indhold

Webinar: Omkostningsenheder/Unit Contributions i Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) under Horizon Europe (engelsk)

I Marie Skłodowska-Curie Actions bruges enhedsomkostninger, de såkaldte Unit Contributions. Vil du gerne blive klogere på, hvordan man budgetterer og afregner disse enhedsomkostninger, så deltag i vores webinar tirsdag den 8. marts kl. 10-11. Webinaret afholdes på engelsk.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. marts 2022 fra 10:00 til 11:00

Indhold

Enhedsomkostningerne/Unit Contributions er en del af forenklingen af regnskaberne i MSCA.  Men hvordan må man benytte disse enheder i projekterne og hvordan skal man dokumentere brugen af dem? Det vil afdelingsleder Louise Byrne fra Europa-Kommissionen forklare i webinaret.

Louise Byrne vil gennemgå de forskellige kategorier af enhedsomkostninger og hvordan de må anvendes i MSCA-projekter. Gennemgangen vil forklare reglerne for budgettering, muligheder for omfordeling af enhederne, forbrug og rapportering på tværs af delprogrammerne, men med særlig fokus på Postdoctoral Fellowships og Doctoral Networks.

Der vil dog være mulighed for at stille spørgsmål til alle delprogrammer. 

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i MSCA, herunder også projektledere og økonomimedarbejdere, der skal administrere projektmidlerne.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet inden webinaret afholdes.

Læs mere

 

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. april 2022