Gå til indhold

Skriveseminar for ansøgere til Erasmus+ Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skriveseminar forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. marts 2023 fra 10:00 til 15:00
  • Hvor Erhvervshus Sjælland, Fuldbyvej 15, 4180 Sorø

Målgruppe

Skriveseminaret henvender sig til ungdomsarbejdere, skoleledere, projektkoordinatorer,undervisere og andre, der påtænker at indsende en ansøgning forud for fristen 22. marts 2023 til Small-scale partnerships og/eller Cooperation Partnerships (Key Action 2).

Ved tilmeldingen skal du derfor angive, om du ønsker at deltage i gennemgangen af ansøgningsskemaet for Small-scale Partnerships ELLER Cooperation Partnerships. Hvis du er interesseret i begge dele, så opfordrer vi til, at I tilmelder to personer.

Hvorfor søge tilskud til et samarbejdsprojekt via Erasmus+?

Samarbejdsprojekter gør det muligt for deltagende organisationer at samarbejde på tværs af landegrænser om udviklingsinitiativer og videndeling. Samarbejdsprojekter kan være forskellige i forhold til størrelse og varighed og er opdelt i to typer partnerskaber: Cooperation Partnerships og Small-scale Partnerships.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vi gennemgår ansøgningsskemaet samt giver gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen. Du får også overblik over ansøgningsprocessen. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Fristen for tilmelding er udløbet.

Skriveseminaret vil blive holdt på dansk.

Du er bedst rustet til at deltage i skriveseminaret, hvis du har en smule forhåndskendskab til Erasmus+-samarbejdsprojekter. 

Læs mere om...

Kontakt

Daniel Wilhelmsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 02
Email: daw@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 23. februar 2023

Afsendere