Gå til indhold

Ansøgningsseminar for ansøgere til Erasmus+ Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til ansøgningsseminar forud for ansøgningsfristen for Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships
  • Tid og sted
  • Hvornår 22. januar 2024 fra 10:00 til 16:00
  • Hvor Comwell HC Andersen Odense/ODEON, Claus Bergs Gade 7 - 5000 Odense C

Målgruppe

Ansøgningsseminaret henvender sig til ungdomsarbejdere, skoleledere, projektkoordinatorer,undervisere og andre, der påtænker at indsende en ansøgning forud for fristen til Small-scale partnerships og/eller Cooperation Partnerships (Key Action 2).

Ved tilmeldingen skal du derfor angive, om du ønsker at deltage i gennemgangen af ansøgningsskemaet for Small-scale Partnerships ELLER Cooperation Partnerships. Hvis du er interesseret i begge dele, så opfordrer vi til, at I tilmelder to personer.


Hvorfor søge tilskud til et samarbejdsprojekt via Erasmus+?

Samarbejdsprojekter gør det muligt for deltagende organisationer at samarbejde på tværs af landegrænser om udviklingsinitiativer og videndeling. Samarbejdsprojekter kan være forskellige i forhold til størrelse og varighed og er opdelt i to typer partnerskaber: Cooperation Partnerships og Small-scale Partnerships.


Hvad får du ud af at deltage i ansøgningsseminaret?

Vi gennemgår ansøgningsskemaet samt giver gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen. Du får også overblik over ansøgningsprocessen. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Ansøgningsseminaret vil blive holdt på dansk.

Du er bedst rustet til at deltage i ansøgningsseminaret, hvis du har en smule forhåndskendskab til Erasmus+-samarbejdsprojekter. Har du ikke det, kan du tilegne dig basisviden om samarbejdsprojekter ved vores online informationsmøder, der finder sted den 12. december 2023 og den 10. januar 2024.


Tilmelding

Fristen for tilmelding er den 11. januar 2024 kl. 12.

  • Tilmeldingsfristen er overskredet 

Læs mere om...

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 11. januar 2024

Afsendere