Gå til indhold

FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+ og Nordplus

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+ og Nordplus.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. december 2024 fra 10:00 til 15:00
  • Hvor FGU Lolland-Falster, Banegårdspladsen 1C, 4930 Maribo
  • Målgruppe Internationale koordinatorer, vejledere, lærere, ledere og andre, der arbejder med mobilitet og internationale projekter inden for FGU.

Formål

Flere og flere FGU-institutioner modtager allerede tilskud fra Erasmus+ til forskellige typer af projekter og ophold i udlandet for elever og medarbejdere. Og i de kommende år øges budgetterne fra Europa-Kommissionen til danske erhvervsuddannelser, herunder til FGU-institutioner, og der er således mulighed for, at endnu flere kan få andel i tilskuddene og den værdi, som de internationale aktiviteter er med til at skabe – for den enkelte og institutionen.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil derfor gerne samle alle med interesse for internationale aktiviteter inden for FGU til erfaringsudveksling, netværksskabelse og oplæg fra institutioner, der med succes har gennemført internationale projekter og forskellige typer af læringsophold i udlandet for elever og -medarbejdere. 

Mulighederne inden for Nordplus, der er Nordisk Ministerråds mobilitets- og netværksprogram, der giver tilskud til nordisk-baltisk uddannelsessamarbejde vil også blive præsenteret på seminaret.   

Praktisk

Seminaret finder sted tirsdag d. 3.december 2024 fra 10:00 - 15.00 hos FGU Lolland-Falster, Banegårdspladsen 1C, 4930 Maribo.

Det er gratis at deltage. Tilmelding er dog påkrævet. 

Tilmelding

Kontakt

Lise Frank
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 73
Email: lifr@ufm.dk
Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 11. oktober 2024

Afsendere