Gå til indhold

Webinar: Hør om 'forberedende besøg' og 'studiebesøg' gennem Nordplus

Ansøgningsrunden for forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog samt studiebesøg gennem Nordplus Junior åbner den 23. august 2024 og har deadline 1. oktober 2024. Tilmeld dig et af vores webinarer d. 30. august eller d. 5. september og hør om dine muligheder
  • Tid og sted
  • Hvornår 30. august 2024 fra 13:00
  • Hvor Zoom

Formål

På disse webinarer vil Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, som administrerer Nordplus i Danmark, introducere muligheden for at søge om forberedende besøg og studiebesøg. Forberedende besøg kan søges gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og Nordplus Nordens Sprog og giver mulighed for at mødes med potentielle partnere og forberede en fælles ansøgning til Nordplus-ansøgningsrunden med årlig frist 1. februar. Studiebesøg er en aktivitet i Nordplus Junior, der giver mulighed for at besøge relevante organisationer i andre programlande med henblik på at udveksle erfaringer og derigennem opnå ny viden.

Der afholdes to webinarer henholdsvis d. 30. august kl. 13:00-14:00 og d. 5. september kl. 15:00-16:00. Webinarene kommer til at omhandle det samme, så tilmeld jer blot et enkelt den af dagene, der passer jer bedst. 

På webinarerne kan du få svar på dine spørgsmål om forberedende besøg og studiebesøg gennem følgende Nordplus-programmer:

  • Nordplus Junior: Projekter inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse
  • Nordplus Voksen: Projekter inden for formel, uformel og ikke-formel voksenuddannelse samt folkeoplysning
  • Nordplus Nordens Sprog: Projekter inden for alle uddannelsessektorer med fokus på nordiske sprog

Du kan læse mere om forberedende besøg, studiebesøg og projekttyperne inden for de tre Nordplus-programmer i Nordplus-håndbogen, der findes i en skandinavisk og engelsksproget version på Nordplusonline.org:

Målgruppe

Webinarerne er henvendt til alle, der er interesserede i at ansøge om et forberedende besøg gennem Nordplus Junior, Nordplus Voksen og/eller Nordplus Nordens Sprog samt studiebesøg gennem Nordplus Junior.

Kendskab til Nordplus er ikke en forudsætning for at deltage.

Tilmelding

Tilmelding til webinaret er nødvendig for deltagelse.

Deltagere vil få tilsendt et Zoom-link til webinaret.

Kontakt

Malene Birgitte Sejberg Rickmann
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 89 27
Email: mbsr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. august 2024