Gå til indhold

Seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren

6. juni afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen med afsæt i EPALE et seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. Seminaret er for alle med interesse for internationalt samarbejde inden for den uformelle, ikkeformelle og formelle del af voksenlæringssektoren i Danmark.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. juni 2024 fra 09:30 til 16:00
  • Hvor Odeon, Odense.
    Odeons kvarter 1, 5000 Odense. Lokale 107
  • Målgruppe Det bliver en dag med fokus på det gode internationale samarbejde for alle organisationer og enkeltpersoner, som er aktive i voksenlæringssektoren, både den formelle, uformelle og ikke-formelle del.

Seminar om internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder med afsæt i den elektroniske platform for voksenlæring i Europa (EPALE) et seminar for internationalt samarbejde i voksenlæringssektoren. 

Internationalt samarbejde har mange former og formål, og der er ikke en måde at gøre det på, som er den rigtige. Seminaret er derfor bredt sammensat med workshops om de mange forskellige muligheder der er for at bruge internationalt samarbejde til at udvikle sin organisation.

Seminaret favner hele voksenlæringssektoren og muligheder inden for både EPALE, Nordplus og Erasmus+.

Netværk og inspiration

Seminaret er en netværks- og inspirationsmulighed for både erfarne og nye deltagere i internationalt samarbejde og for tilskudsmodtagere i både Erasmus+ og Nordplus.

Seminaret henvender sig til alle, som allerede arbejder internationalt, men i høj grad også dig som er interesseret i at gå i gang, og som har brug for inspiration eller hjælp til opstarten.

Dagen er en netværksdag, hvor det meste af indholdet vil bestå af workshops med forskellige emner inden for det brede tema om internationalt samarbejde. Du tilmelder dig de workshops, du finder mest interessant, og alle workshops er baseret på konkrete erfaringer fra forskellige internationale samarbejder.

Oplægsholderne er alle nuværende eller tidligere tilskudsmodtagere.

Indhold på seminaret

Det bliver en dag med fokus på det gode internationale samarbejde for alle organisationer og enkeltpersoner, som er aktive i voksenlæringssektoren, både den formelle, uformelle og ikkeformelle del.

Seminaret har ikke ét centralt tema, men er derimod en mulighed for at få indblik i, hvordan andre organisationer bruger de forskellige muligheder for at gennemføre internationale projekter, og ikke mindst hvad de bruger projekterne til – fagligt og organisatorisk.

Det er et seminar, hvor der således både fokuseres på den organisatoriske og personlige udvikling såvel som på praktiske råd, specifikke undertemaer og netværk bredt set.

Vi glæder os til at byde et bredt udsnit af den danske voksenlæringssektor velkommen: VUC'er, Sprogcentre, museer, biblioteker, kulturhuse, højskoler og alle andre dele af sektoren.

Den Elektroniske Platform for Voksenlæring

EPALE er vært for seminaret. EPALE er en netværks- og værktøjsplatform for alle, der arbejder med voksenlæring og i særdeleshed for dem, der arbejder internationalt.

På platformen kan man både finde inspiration, søge efter projektpartnere, oprette samarbejdsrum og formidle projektresultater. Og meget, meget mere. 

Det er gratis at oprette en bruger på platformen, og mange af funktionerne kan også anvendes uden en bruger.

Der er flere end 1000 danske og næsten 145.000 europæiske brugere, du kan dele dine erfaringer med og lære af. De er alle sammen tilknyttet voksenlæringssektoren på den ene eller anden måde.

Opret en bruger med det samme:

Program og tilmelding til seminaret

Programmet er ikke endeligt på plads endnu, men vi forventer, det er klart i løbet af april. Temaerne for de enkelte workshops er på plads, og det er dem, du skal tilmelde dig.

Tilmeldingen foregår via nedenstående link. Når du tilmelder dig, melder du dig også på de tre workshops, du ønsker at deltage i. Du kan læse mere om de forskellige workshops her: 

Du tilmelder dig seminaret via nedenstående link. Der er i alt cirka 60 pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen lukker fredag den 31. maj 2024 klokken 12.00.

EPALE NSS - Wordmark and Tree_Denmark.png

Kontakt

Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk
Jannie Henneberg Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 57
Email: jhjo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. marts 2024