Gå til indhold

Skrivecafé for ansøgere til Erasmus+ ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for Erasmus+ ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps (Solidaritetsprojekter).
  • Tid og sted
  • Hvornår 17. september 2024 fra 14:00 til 18:00
  • Hvor Ungdomshuset, Nørregade 60, 3. sal., 5000 Odense C.

Målgruppe

Skrivecaféen henvender sig alle, der påtænker at indsende en ansøgning forud for fristen den 1. oktober til Erasmus+ ungdom eller solidaritetsprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps.

Vær opmærksom på, at Erasmus+ ungdom omfatter den ikke-formelle del af ungdomssektoren, dvs. offentlige og private organisationer og institutioner, som arbejder med unge mellem 13 og 30 år uden for skole- og uddannelsessammenhæng – f.eks. ungdomsklubber, ungdomsskoler, studenterforeninger, museer, biblioteker, foreninger og NGO'er.

For at deltage kræver det, at du og din organisation enten allerede er i gang med eller er klar til at gå i gang med at skrive en ansøgning til Erasmus+ eller Det Europæiske Solidaritetskorps.

Hvad foregår der på skrivecaféen?

På skriveseminaret får I mulighed for at arbejde på jeres ansøgninger til Erasmus+ ungdom eller Det Europæiske Solidaritetskorps. Det er derfor nødvendigt, at alle medbringer deres egen computer.

Der vil ikke være fælles oplæg fra styrelsens side, men medarbejdere fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil være til stede for at besvare spørgsmål, hjælpe med programregler og yde vejledning. Vær opmærksom på, at styrelsens medarbejdere ikke kan vurdere kvaliteten af din ansøgning, da denne vurdering udføres af eksterne evaluatorer efter ansøgningens indsendelse.

I løbet af skrivecaféens åbningstid kan man komme og gå, som det passer bedst, dog senest kl. 17.00. Der vil blive serveret kaffe/te og kage/frugt

Tilmelding

Fristen for tilmelding er torsdag d. 12. september 2024 kl. 12. Ved færre end 8 tilmeldte vil skrivecaféen blive aflyst. I dette tilfælde kontaktes de tilmeldte direkte.

Hvor kan jeg få information om projekter under Erasmus+ og Det Europæiske solidaritetskorps?

Hvis I påtænker at ansøge et projekt under Erasmus+ ungdom eller Det Europæiske Solidaritetskorps, men har behov for yderligere information fra styrelsen, før du er klar til at skrive din ansøgning, kan du med fordel deltage i vores online informationsmøder, som du finder link til her:

Der laves et særskilt informationsmøde om Solidaritetsprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps. Dette er ikke fastlagt med dato endnu. Kontakt Cecilie Pedersen på cpe@ufm.dk for yderligere information.

Du kan også læse mere om de forskellige tilskudsmuligheder på vores hjemmeside:

Kontakt

Tine Kondrup
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 62
Email: tiko@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 25. juni 2024

Afsendere