Gå til indhold

Online-skriveseminar: Få hjælp til din Nordplus-ansøgning

Få tips og vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen 1. februar 2024.
  • Tid og sted
  • Hvornår 15. januar 2024 fra 14:00 til 15:30
  • Hvor Online, Zoom.

NordplusHvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret henvender sig til ansøgere til Nordplus Junior, Nordplus Videregående Uddannelse, Nordplus Voksen, Nordplus Horisontal og Nordplus Nordens Sprog og vil primært være relevant for ansøgere, der ikke har stor erfaring med at skrive ansøgninger til Nordplus. Webinaret vil være struktureret i en fælles introduktion, hvorefter deltagerne vil blive delt op i break-out-rooms med fokus på de fem forskellige Nordplus del-programmer.

Ved tilmeldingen skal du derfor angive, om du ønsker at deltage i break-out-room om:

  • Nordplus Junior dækker dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, inklusive STU og FGU
  • Nordplus Videregående Uddannelse dækker uddannelsesinstitutioner med studerende på bachelor og kandidatniveau
  • Nordplus Voksen dækker alle slags organisationer, der arbejder med voksenuddannelse samt folkeoplysning
  • Nordplus Horisontal dækker alle slags organisationer, der ønsker at arbejde tværsektorielt (minimum to sektorer, minimum 3 lande)
  • Nordplus Nordens Sprog dækker alle slags organisationer, der ønsker at arbejde med Nordens sprog, inklusive Nordens minoritetssprog, i en uddannelseskontekst

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vi gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og giver gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen. Du får også overblik over ansøgningsprocessen. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Tilmelding

Tilmelding til skriveseminaret skal ske senest onsdag den 10. januar. Tilmeldte vil efterfølgende pr. mail få tilsendt et Zoom-link til deltagelse.

Kontakt

Malene Birgitte Sejberg Rickmann
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 89 27
Email: mbsr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 06. december 2023

Afsendere